Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~Obserwator niezalogowany
17 września 2016r. o 20:41
~ napisał(a): Panie ccc jeśli jest pan taki uczciwy i bezstronny to może zapiszesz się do Stowarzyszenia VE-TO. które służy mieszkańcom.
CCC nie może się zapisać do ugrupowania które jest ich solą w oku,gdyby nie to ugrupowanie i bolec-info które nie wiadomo dla czego poświęca tyle czasu na sprawy Nowogrodzca to ccc i jemu podobni wiedli by sielskie życie .Dziękuję że jest to stowarzyszenie i wielki szacunek dla bolec-info
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
17 września 2016r. o 20:54
Służy do najbiższych wyborów, ale mnie rozbawiliście.

~ niezalogowany
17 września 2016r. o 21:16
~ccc napisał(a): Służy do najbiższych wyborów, ale mnie rozbawiliście.

Ciebie nie będzie w życiu politycznym a "VE-TO" będzie. Fakt niektóre Stowarzyszenia ( nie chce wskazywać nazwy" de fakto są stowarzyszeniami politycznymi a udają inne . Stowarzyszenie "VE_TO" ma w statucie czynny udział w życiu publicznym i społecznym tu nie ma obłudy , nie chowa się za dobroczynnością wystarczy przeczytać Statut, poczytać stronę www.ve-to. pl tam nie ma obłudy. Stowarzyszenie "ve-to" bierze udział w życiu społecznym -dla nie których politycznym i "patrzy" lokalnym i nie tylko politykom na ręce.
Jeżeli interwencja "ve-to" jest polityczną interwencją to należy do indywidualnej oceny na to nie poradzi nikt. Do Sadu podawać nie będą jak nie którzy "dobrzy urzędnicy".
~do ccc niezalogowany
17 września 2016r. o 21:40
~ccc napisał(a): Służy do najbiższych wyborów, ale mnie rozbawiliście.

Wcale bym się nie zdziwił że do najbliższych wyborów, bo po wyborach będzie nowa i uczciwa władza.
~Archi niezalogowany
18 września 2016r. o 4:52
Tak sie zastanawiam czy ktoś może mi powiedzieć kim jest tajemniczy ccc ???
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 8:48
Są pewne, graniczące ze 100% pewnością, przypuszczenia.
~Obserwator niezalogowany
18 września 2016r. o 9:30
ccc sprytnie manipuluje aby odwrócić uwagę od tematu przewodniego c zyli sytuacji matki z trójką dzieci która od tygodnia mieszka w takih warunkach jak widzieliśmy bo pomimo tego że jakaś tam komisjat była to jej sytuacja wale nie uległa zmianie. Myślę że już samo to wyjaśnia kim jest ccc i jaką rolę pełni
~ccc niezalogowany
18 września 2016r. o 11:13
Zle warunki ok. Teraz pytanie do członków weto czy jak robią remont to wysyłają dzieci do hotelu? Brakujr wam zdrowego rozsadku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.