Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~~~ niezalogowany
18 września 2016r. o 21:08
~ napisał(a):
~ccc napisał(a): Ja napisałem ze jakbym dostal mieszkanko to bym wyremontowal i tyle a nie latal z donosami. Ale oczywiście mieszkanko komunalne gmina naprawi[/cPrzypomnienie nr 4
ccc może to skomentujesz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 21:16
~ccc napisał(a): Po pierwsze nigdy się nie wypowiadalem o lokatorach, zakwestionowalem stwierdzenie o braku reakcji urzędu bo widac ze zdjęć prac budowlanych. Stawiam swoje weto to wykorzystywania ludzkich problemów do zbijania kapitału.... To moje weto

Kłamstwo , kłamstwo. Od niemal momentu oddania domu do użytku tynki odpadają. Ludzie zgłaszają , delikatnie mówiąc nie są mile widziani jak zgłaszają. Ktoś to naprawia i tak już od niemal trzech lat. To jest właściwa reakcja ? .

Tego już za dużo wiem ,że CCC to albo kilku urzędników albo jeden i to jest nie w porządku ,że albo atakują Stowarzyszenie ,które nie mogło inaczej postąpić albo kwestionują prawdomówność lokatorów.

W związku z powyższym ZAWIADAMIAM PROKURATURĘ O TEJ CAŁEJ SYTUACJI. To jest poniżające ,że przy otwarciu zbija się kapitał polityczny a jak okazało się to bublem to obraża się ludzi którym to się nie podoba. Dosyć Takich praktyk.
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 22:23
,,Relich musi odejść ''
~ccc niezalogowany
19 września 2016r. o 0:58
Zawiadomiajcie sobie kogo chcecie. Zwłaszcza ze veto napisali ze po zgloszeniach usterek przychodzily ekipy remontowe....
~ccc niezalogowany
19 września 2016r. o 6:59
Ad4 Mam komentować własne zdanie. Tak potwierdzam gdybym otrzymał nowe mieszkanie komunalne zamiast brać kredyt na własne M to bym sam to poprawil- potwierdzam swoje słowa. Chcecie mnie za to pozwać? Proszę bardzo.
~##### niezalogowany
19 września 2016r. o 8:09
~ccc napisał(a): Ad4 Mam komentować własne zdanie. Tak potwierdzam gdybym otrzymał nowe mieszkanie komunalne zamiast brać kredyt na własne M to bym sam to poprawil- potwierdzam swoje słowa. Chcecie mnie za to pozwać? Proszę bardzo.
Jeszcze trzeba spełniać warunki aby otrzymać mieszkanie komunalne to nikt kto tylko ma c hęci tego nie dostanie a kto jak kto ale ccc o tym wie doskonale bo mieszkania komunalne sa przydzielane ludziom o trudnej sytuacji materialnej których nie stać na kredyty.Przypominam że aby w naszym kraju otrzymać kredyt trzeba spełniać zdolności kredytowe.Przez potwierdzenie swoich słów wynika jakim człowiekiem jest ccc naprawdę to przykre że panuje taka znieczulica na ludzką krzywdę.W życiu wszystko się może zmienić życzę ccc aby kiedyś doczekał się zaszczytu przydziału mieszkania komunalnego! Powodzenia!!!!
~ niezalogowany
19 września 2016r. o 8:45
~ccc napisał(a): Ad4 Mam komentować własne zdanie. Tak potwierdzam gdybym otrzymał nowe mieszkanie komunalne zamiast brać kredyt na własne M to bym sam to poprawil- potwierdzam swoje słowa. Chcecie mnie za to pozwać? Proszę bardzo.

No znalazł się "dobroczyńca". To co napisał ccc jest istotą tej ekipy ,która rządzi gmina. Zastanów się ccc co to są mieszkania komunalne, dla kogo one są ?. Jak by mieli na remonty to mieli by i własne mieszkania.
To jest w sumie najbeszczelniejsza wypowiedź w tej sprawie , ale oddaje arogancje władzy i brak zrozumienia co to jest Samorząd.
~ niezalogowany
19 września 2016r. o 8:47
~ccc napisał(a): Zawiadomiajcie sobie kogo chcecie. Zwłaszcza ze veto napisali ze po zgloszeniach usterek przychodzily ekipy remontowe....

Co to jest sugestia ? mam zrozumieć ,że jesteście nietykalni ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza