Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~klucznick niezalogowany
22 października 2016r. o 9:29
~! napisał(a): Aga

No w takiej sytuacji napewno dostaną lokal zastepczy

Nie ma lokolu zastępczego dla tej rodziny - na ławkę do parku mają iść,tak będzie najlepiej!
a dlaczego na ławkę?masz coś jeszcze do powiedzenia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 października 2016r. o 10:01
Burmistrz już myśli o następnych wyborach i organizuje wycieczki do Syrbca (BOŚNIA)powoli przekonując elektorat ,co tam jakieś walące się tynki.
~zdumiony niezalogowany
22 października 2016r. o 10:29
Niedługo będę robić remont w mieszkaniu za kredyt który splacam pracując ciężko po 12 godzin. Czy mi burmistrz pomoże, a może weto coś mi wynajmie bo będzie zapylenie?
~ niezalogowany
22 października 2016r. o 10:50
~zdumiony napisał(a): Niedługo będę robić remont w mieszkaniu za kredyt który splacam pracując ciężko po 12 godzin. Czy mi burmistrz pomoże, a może weto coś mi wynajmie bo będzie zapylenie?

Proszę mi pokazać rodzinę ,która nie ma kredytu ? Co do pomocy to : jeżeli spełniasz kryteria to burmistrz - czytaj "Opieka społeczna" Ci pomoże . Co do "ve-to" to pomoże Ci w sprawach formalnoprawnych . "VE-TO" nie dysponuje środkami publicznymi utrzymuje się ze składek i dzieli się doświadczeniem i wiedzą z tymi którzy takiej pomocy potrzebują i o nią się zwrócą. Pozdrawiam.
~bardziej zdumiony. niezalogowany
22 października 2016r. o 13:48
~zdumiony napisał(a): Niedługo będę robić remont w mieszkaniu za kredyt który splacam pracując ciężko po 12 godzin. Czy mi burmistrz pomoże, a może weto coś mi wynajmie bo będzie zapylenie?

Jedno jest pewne masz mózg zapylony.Ja pracuję po 16 godzin ale nigdy takich głupot bym nie wymyślił .
~ niezalogowany
23 października 2016r. o 10:28
~bardziej zdumiony. napisał(a):

Jedno jest pewne masz mózg zapylony.Ja pracuję po 16 godzin ale nigdy takich głupot bym nie wymyślił .

Od wielu lat pracuję na tzw. zachodzie i wiem ,że sukces gospodarczy "zachodu" nie zbudowano w oparciu o 8-godzinny dzień pracy. Tam pracuje się dużo i długo . Tylko urlopy mają porządne a na co dzień pracują ciężko i dłużej niż my.
Jak widzę sąsiada ,który po 8 godzinach pracy stoi przy płosie i "liczy samochody" a potem narzeka to mnie szlak trafia .Jak ja pracuje po 14 i 16 godzin i potrafi mnie pół roku nie być w domu. Bo w ten sposób chciałem dać start dzieciom. Mnie się udało i nie narzekam. " Coś za coś" tak jest na całym świecie. Jak chcesz mieć więcej to więcej pracuj.
~Ted niezalogowany
23 października 2016r. o 14:13
Jak się poszło na emeryturke po 15-tu latach pracy to można sobie jeździć za granicę zarabiać i pomagać dzieciom ale nie wszyscy tak mogą wiec tylko pracują płacą podatki i utrzymują emerytow
~# niezalogowany
23 października 2016r. o 14:15
Na ławkę do parku bo nie ma lokalu zastępczego dla nich! Dla innych i obcych wszystko jest tylko nie dla tych którzy naprawdę potrzebują! Chcą ich zamknąć w jednym małym pokoiku z wszystkimi meblami bez dostępu do kuchni oraz łazienki!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza