Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
11100
#Blackjack nieaktywny
15 listopada 2016r. o 20:05
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Co tam niedorajdy życiowe? Jak robią remont to też wam się nie podoba? Wielki płacz, bo na kartce informującej o remoncie nie było pieczątki :D Dobrzy jesteście.
Z taką "opozycją" to ten wasz burmistrz będzie rządził do emerytury. Nara

Blady Jacku jesteś ćmokiem.

No możesz mnie "cmoknąć " Ofiaro losu :D

Coś mi sie wydaje że to ty jesteś ofiarą pękniętego kondona .

Idź spać, bo rano do gimnazjum nie wstaniesz.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 20:45
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Co tam niedorajdy życiowe? Jak robią remont to też wam się nie podoba? Wielki płacz, bo na kartce informującej o remoncie nie było pieczątki :D Dobrzy jesteście.
Z taką "opozycją" to ten wasz burmistrz będzie rządził do emerytury. Nara

Blady Jacku jesteś ćmokiem.

No możesz mnie "cmoknąć " Ofiaro losu :D

kole w oczy za...nego i Bladego Jacka

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
15 listopada 2016r. o 21:48
~ napisał(a): No właśnie . To jest to polskie dziadostwo. Problem Polski polega na tym , że nikt w naszym kraju nie przestrzega prawa.
No pewnie ,że powinna być pieczątka i podpis . Przecież prezes Hydro-Tech ma nazwisko i imię , nie pobiera pensji anonimowo. Jak ja bym napisał ,że od jutra nie płacimy czynszu i powiesił na klatce schodowej tego domu? Tez by było wiążące dla lokatorów?
Ktoś coś zarządził i niech się tego nie boi. chyba ,że po to nie było wskazanej osoby odpowiedzialnej ,że jak coś się wydarzy to można powiedzieć "to nie ja". Pomijając tą nieszczęsną kamienice to w Polsce nikt nie przestrzega prawa nawet ci co je maja egzekwować.
11100
#Blackjack nieaktywny
15 listopada 2016r. o 21:57
~ napisał(a):
~ napisał(a): No właśnie . To jest to polskie dziadostwo. Problem Polski polega na tym , że nikt w naszym kraju nie przestrzega prawa.
No pewnie ,że powinna być pieczątka i podpis . Przecież prezes Hydro-Tech ma nazwisko i imię , nie pobiera pensji anonimowo. Jak ja bym napisał ,że od jutra nie płacimy czynszu i powiesił na klatce schodowej tego domu? Tez by było wiążące dla lokatorów?
Ktoś coś zarządził i niech się tego nie boi. chyba ,że po to nie było wskazanej osoby odpowiedzialnej ,że jak coś się wydarzy to można powiedzieć "to nie ja". Pomijając tą nieszczęsną kamienice to w Polsce nikt nie przestrzega prawa nawet ci co je maja egzekwować.

Ja bym się do koloru tuszu jeszcze przyczepił ... to skandal takim kolorem pisać do lokatorów...
Coś na siłę ciągniecie ten wątek ... z tego chleba nie będzie. Zajmijcie się czymś poważniejszym, jak chcecie do siebie przekonać wyborców, np. Zadymieniem ze spalania śmieci w piecach, fatalnym stanem chodników (chociaż w tym roku coś już się ruszyło w tym temacie).......

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
16 listopada 2016r. o 14:33
remont oznacza ściągnięcie anten satelitarnych

a to prawdziwa tragedia
11100
#Blackjack nieaktywny
16 listopada 2016r. o 15:23
~ napisał(a): remont oznacza ściągnięcie anten satelitarnych

a to prawdziwa tragedia

Jak żyć Panie Burmistrzu, jak żyć? ;)

~ niezalogowany
16 listopada 2016r. o 15:34
A kto jest "zadymiarzem"? . Czy występuje kłopot z czytaniem ze zrozumieniem ? Po prostu jak ktoś przekazuje informacje poważna to niech ją podpisuje. W naszym Kraju tolerujemy powszechne łamanie prawa. Dotyczy to "damy z pieskiem" ,który s.r.a na chodnik jak i policjanta ,który staje w poprzek na tym chodniku baz powodu.

Taka obrona jak tego "czarnego dżeka" to właśnie jest przyzwolenie na dowolne zachowania urzędników nie zawsze kompetentnych. Wystarczy aby każdy robił co do niego należy i te tynku by się nie posypały.
Radni dostają mandat i już lewitują od problemów swoich wyborców ,bo albo dostaje kawałek chodnika ,albo drogi i już ma klapki na oczach. To wszystko jest chore i potrzebuje zmian. Nie ma co odnowa wymyślać koła wystarczy stosować się do przepisów i ślubowań Państwo Radni.
~ niezalogowany
16 listopada 2016r. o 21:07
~ napisał(a): A kto jest "zadymiarzem"? . Czy występuje kłopot z czytaniem ze zrozumieniem ? Po prostu jak ktoś przekazuje informacje poważna to niech ją podpisuje. W naszym Kraju tolerujemy powszechne łamanie prawa. Dotyczy to "damy z pieskiem" ,który s.r.a na chodnik jak i policjanta ,który staje w poprzek na tym chodniku baz powodu.

Taka obrona jak tego "czarnego dżeka" to właśnie jest przyzwolenie na dowolne zachowania urzędników nie zawsze kompetentnych. Wystarczy aby każdy robił co do niego należy i te tynku by się nie posypały.
Radni dostają mandat i już lewitują od problemów swoich wyborców ,bo albo dostaje kawałek chodnika ,albo drogi i już ma klapki na oczach. To wszystko jest chore i potrzebuje zmian. Nie ma co odnowa wymyślać koła wystarczy stosować się do przepisów i ślubowań Państwo Radni.

Zastanawia mnie jedno, Pani Szelechowicz jest majętną osobą ma poparcie mieszkańców ,zamiast się usamodzielnić od Relicha i działać dla dobra mieszkańców Gminy daje sobą manewrować .Pani Radna jest jeszcze dwa lata żeby zrobić coś dobrego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza