~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tedu napisał(a): Już ciapate szaleją niemcy non stop nam ich przywożą !!!Tedu;
Szczerze to co mówią w telewizji to bierz na to bardzo dużą poprawkę i to nie ważne którą telewizje oglądasz czy to TVN , Polsat , TvP czy Tv Republika … TVN i TVP będą pi€tdolić na PiS w tv Republika pi€rdolą na KO a na Polsacie z reklam możesz się dowiedzieć jakie suplementy diety masz brać na hemoroidy na lekkie wydalanie stolca , na korzeń żeby płonął itp itd. A Afroamerykanie już dawno byli w Polsce i to co się dzieje w Europie to nie winna przybyszy z Afryki tylko eurodeputowanych. Zobacz jakiego konia trojańskiego wpuściła Polska , wpuszczając tyle osób z Ukrainy i nie chcąc za to nic. Np ekshumacji zwłok z Wołynia.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmazynowy Głóg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak by nie było to moda przychodzi zachodu. W Niemczech , Belgii , Szwecji to jest normalka. Na 50 chłopaków wieku 16 do 25 lat, 20 ma przy sobie nóż lub inne ostre narzędzie.
Jak ktoś tego nie czytał to niech sobie poczyta jakie są matki.
W niedzielę, 15 grudnia do szpitala w Zielonej Górze trafiło skrajnie wygłodzone dziecko. 3-letnia dziewczynka waży jedynie 8 kilogramów, a w tym wieku prawidłowa waga wynosi do 12 do 18 kilogramów. Jak ustalił portal NewsLubuski.pl matka dziecka jest weganką, a dziewczynka była karmiona tylko owocami i piersią. - Lekarz określają stan dziecka jako bardzo ciężki
Głosuj na |trzaskowskiego a też tak będziesz miał.
Tu nie ma potrzeby głosować na Trzaskowskiego. Takie rzeczy dzieją się od dekad tylko nie było to tak nagłaśniane. Tak samo była broń , marihuana czy osoby chodzące z niżem. 30 lat temu mogłeś sobie zapalić w autobusie czy w pociągu lub napić się zimnego piwa w parku bez ryzyka mandatu. 30 lat później zamiast być lepiej to robi się coraz gorzej. Uczniowie mają teraz większe prawa niż nauczyciele. Młodzież uzależniona jest od mefedronu , metamfetaminy , amfetaminy. I jak byś nie zauważyła od 3 dekad te same mordy widać w polityce. Tusk , Kaczyński , Macierewicz , Morawiecki , Kalisz ….i nic nadal ani PO , AWS a teraz KO czy PiS nie zrobili dobrego dla polski.
A ty co dobrego zrobiłeś (aś ) dla kraju ?
~~pytanie napisał(a): Jesteś xuyu pewien że nie chcemy ekshumacji czy tylko tak pie*rdo* lisz ?