Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~Wrrr niezalogowany
18 listopada 2016r. o 9:28
A co tu dużo mówić! Ręka rękę myje-wszyscy uciekają od odpowiedzialności!Jak dla mnie to nic innego jak MAFIA -dla nich nic się nie liczy oprócz własnych kieszeni,mają za nic ludzi wręcz traktują jak śmieci - zwierzęta lepiej się traktuje-taka prawda.Wstyd wstyd wstyd. Mam nadzieję że ktoś w końcu zmieni to wszystko i urzędnicy będą dla ludzi a nie odwrotnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 20:21
~ napisał(a): A w gazetce gminnej było coś ostatnio o nowych drogach. Gdzie te drogi prowadzą? Ktoś może wie? Jedna w Zebrzydowej, druga w Ołdrzychowie?

Szkoda mi Radnych, pytałam kilkoro i nawet nie wiedzieli że ma być robiona droga do posesji Komendanta Policji.
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 20:26
~ napisał(a):
~ napisał(a): A w gazetce gminnej było coś ostatnio o nowych drogach. Gdzie te drogi prowadzą? Ktoś może wie? Jedna w Zebrzydowej, druga w Ołdrzychowie?

Szkoda mi Radnych, pytałam kilkoro i nawet nie wiedzieli że ma być robiona droga do posesji Komendanta Policji.

Napisz których się pytałeś, bo ci nie wierzę. Pewnie jak zwykle informacja wyssana z brudnego palca?
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 21:27
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Napisz których się pytałeś, bo ci nie wierzę. Pewnie jak zwykle informacja wyssana z brudnego palca?

Jak już coś to pytałam ,natomiast musisz sam mieć brudne palce ,bo jeśli bym napisała to byli by szykanowani.
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 21:35
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Jak już coś to pytałam ,natomiast musisz sam mieć brudne palce ,bo jeśli bym napisała to byli by szykanowani.

Czyli norma, jak zwykle bez dowodów. Brawo ty.
Burmistrz będzie rządził następne 100lat, dzięki wam
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 22:01
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Czyli norma, jak zwykle bez dowodów. Brawo ty.
Burmistrz będzie rządził następne 100lat, dzięki wam

Jeżeli jesteś taki ciekawy to nic prostszego jak poprosić o uchwałę budżetową na rok 2016 Pana burmistrza który będzie rządził i dzielił dożywotnio .
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 22:06
Jak zwykle, brak dowodów, ale opozycja
~ niezalogowany
18 listopada 2016r. o 22:32
Piszesz brak dowodów.
Czyli droga nie została wyasfaltowana. Czy jednak została.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza