~maly napisał(a): ci co go bronią mają nieźle banie zrytą.:)gratulacje:)ciekawe czy tak byście pisali jak to wasze np dzieci jechały by z nim:)raczej wątpię.używamy mózgu.pamiętajcie:)to nie boli:)15 się myli:)pink i nieznajoma mają rację:):):):)nieznajoma ,ty nawet nie wiesz jak alu wygląda więc nie pisz nic na ten temat,pink,ty jak już pisałem musisz używać słownika:)
Mój drogi...bronią go Ci co go znają? ok może...dziewczyna? owszem.. Tylko, że ta dziewczyna była z nim w tym samochodzie i najbardziej ucierpiała ze wszystkich. Znajomi? Rodzina? Znów może.. a w tym osoby, które były w tym aucie.. Więc zakuty łbie.. jeżeli nadal sądzisz, że wiesz lepiej od nas, co się działo.. jak szybko jechaliśmy itp to se na prawdę daruj, bo krótko mówiąc jesteś żałosny i nie wiem po co te popisy... te żałosne komentarze... potwierdzona przez policje nawet prędkość, która była faktyczną 80 na godz...bo jechaliśmy za kimś dłuższy czas...skąd więc dachowanie i to przez tak długi odcinek sami się zastanawiamy...to były sekundy...może przez śliską nawierzchnię? nie wiem nie znam się..wiem że to jest fakt..nie było popisów czy innych śmiechu wartych rzeczy, które piszecie...to że często są takie przypadki nie oznacza, że każdy wypadek zaraz trzeba tak podsumowywać...radzę się zastanowić następnym razem nim napiszecie jakiś durny komentarz typu, że im się należało idioto jeden z drugim...bo może poszkodowani to przeczytają! Mało do tej pory doznali?! Kretyni.. macie racje...czasem trzeba użyć mózgów..to na prawdę nie boli..co Wam dały te komentarze, że po kimś pojechaliście? Lepiej Wam?! Że jedna z drugą i tak po ciężkim szoku czyta komentarze, że dobrze nam tak? MYŚLCIE!