Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
~ja niezalogowany
23 września 2016r. o 15:11
autor podtrzymuje temat -i dobrze .
stolec.info ale ktoś wymyślił ,że ja nie mam takiego daru przeinaczania -duży plus dla autora
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 15:18
~do autora napisał(a):
~tym napisał(a): Ciekawe kto finansował film oparty na kłamstwie , powodujący zwiększenie rozłamu w narodzie? Do katastrofy z wiadomej winy pis dorabia historię wybielającą winnych tego feralnego lotu. Musimy mieć nadzieję że społeczeństwo a szczególnie młode pokolenie nie zostanie zatrute jadem kłamstwa i nienawiści.

jad pluje z tego pseudo artykułu ...o czym redaktorzyna chciał napisać???? równie dobrze można przesłac zestawienie sprzedanych w zeszłym tygodniu książek - jaki wynik??? 99% to podręczniki i co z tego komu potrzebne takie info? myślałem że poziom dna dziennikarskiego prezentuje mały joahim z konkurencyjnej strony ale widze że tu równa sie do jego poziomu, jeszcze ten żałosny tyuł o swięceniu dnia świętego.......błazenada

bo trzeba gonic pisowskich klamcow i ich produkcje razem z czarnymi nierobami!!
~-B- niezalogowany
23 września 2016r. o 15:22
Brawo redakcjo to kolejna propaganda lewicowa.Podobnie jak nie które stacje telewizyjne lewicowe puszczały i podawały informacje jakie by chciał i tego sobie życzył na swoją korzyść wcześniejszy rząd.Najgorsze jest to że w tej całej sprawie zginęło dużo ludzi i cierpią ich rodziny,a wszystko to dotyczy nas wszystkich polaków bo jest to nie wyjaśniona sprawa która godzi i krzywdzi nas wszystkich polaków.
~-B- niezalogowany
23 września 2016r. o 15:29
Nie martw się prawicowy rząd nie finansował tego filmu.
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 15:37
~Dobre.. napisał(a): Brawo! Redakcjo z tyłka wzięta! Jeszcze o godz 12 bylo kilka komentarzy wam nie przychylnych! A teraz ich nie ma! Co pokazuje jak jestescie kłamliwi i falszywi. No coz jacy redaktorzy takie informacje. Zero obiektywizmu i jak widac zero rozumu. Brawo Wy stolec.info

to dobrze . twoj komentarz tez najlepiej niech usuna. po co czytac takich burakow ty pisowski du... wlazie
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 15:52
~-B- napisał(a): Brawo redakcjo to kolejna propaganda lewicowa.Podobnie jak nie które stacje telewizyjne lewicowe puszczały i podawały informacje jakie by chciał i tego sobie życzył na swoją korzyść wcześniejszy rząd.Najgorsze jest to że w tej całej sprawie zginęło dużo ludzi i cierpią ich rodziny,a wszystko to dotyczy nas wszystkich polaków bo jest to nie wyjaśniona sprawa która godzi i krzywdzi nas wszystkich polaków.

mow za siebie. pisowskie klamczuchy od poczatku probuja wmowic ze oprocz ich nikt inny nie ma racji! piora starszym ludziom( i nie tylko) mozgi a z kraju zrobia sredniowieczy ciemnogrod. ksiadz powie a owieczka robi!
jedz na miesiecznice i tam wylewaj swoje zale! spotasz tam ludzi ktorzy sie toba zaopiekuja i pokaza co jest zle a co zle
~beata niezalogowany
23 września 2016r. o 16:31
Dlaczego mam pozwalać , aby deptano moje wartości : Bóg- Honor- Ojczyzna.
Dzięki pokoleniu, które wyznawało te wartości, żyło nimi, dało świadectwo, aż po śmierć, możemy istnieć jako państwo, żyć spokojnie. Gdybyście rzeczywiście rozumieli o co chodzi z tragedią w Smoleńsku, nikt nie pisałby obraźliwych tekstów , wyśmiewających nawet tych, którzy mają odmienne poglądy. Więcej pokory, kultury, a jak nie , to proszę wrócić do podręczników savoir-vivre.
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 16:56
~beata napisał(a): Dlaczego mam pozwalać , aby deptano moje wartości : Bóg- Honor- Ojczyzna.
Dzięki pokoleniu, które wyznawało te wartości, żyło nimi, dało świadectwo, aż po śmierć, możemy istnieć jako państwo, żyć spokojnie. Gdybyście rzeczywiście rozumieli o co chodzi z tragedią w Smoleńsku, nikt nie pisałby obraźliwych tekstów , wyśmiewających nawet tych, którzy mają odmienne poglądy. Więcej pokory, kultury, a jak nie , to proszę wrócić do podręczników savoir-vivre.

to moze wytlumcz o co chodzi z tym wypadkiem loniczym??
bog honor ojczyzna to wartosci ze sredniowiecza. dla mnie ( i wielu innych polakow) boga nie ma a ojczyzna robic mnie i obywateli w balona wiec ciezko znalezc do tego wszytskiego honor. ale polakiem jestem i bede i zaden ksiadz ani pisowski klamczuch tego nie zmieni!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.