Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
~Do falco niezalogowany
23 września 2016r. o 19:18
Języki wrogów trzeba znać. Nie koniecznie używać. To podstawa. Panie nienawistny ignorancie - falco -.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
23 września 2016r. o 19:21
to zapewne i ''hail'' też nie jest ci obce :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Do falco niezalogowany
23 września 2016r. o 19:31
Właśnie z czymś takim na ustach będzie Panu w Niemczech bardzo dobrze. A więc tak po naszemu: do nie zobaczenia.
2900
#falco nieaktywny
23 września 2016r. o 19:38
no jak to?
to nie spotkamy się u prokuratora?
donosik i basta?
zaocznie mnie skażą ?...ło laboga ... :D
no i sprawdzi się w tym pislamskim kraju - ''nie znasz dnia ani godziny''
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~alam niezalogowany
23 września 2016r. o 19:59
Byłem na filmie, bardzo ciekawy, z resztą podkreślił to w co wierzę od dawna. Tak czy owak polecam, jest wiele w nic scen otwierających oczy.
~gowno niezalogowany
23 września 2016r. o 20:04
nie zamierzam tego pisowskiego gówna oglądać
~Do alam niezalogowany
23 września 2016r. o 20:06
Dziękuję za piękny wpis. A nie mówiłem Panie falco? - ze warto pójść. Prawdy niestety Pan nie zakrzyczy. Sledze te zbrodnie od początku bardzo uważnie i wiem co mówię. Jeszcze raz alamowi bardzo dziękuję. Proszę mów to innym.
~Estera niezalogowany
23 września 2016r. o 20:10
Dla mnie ten film to jedna wielka bzdura i obloda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.