~bard napisał(a): Starostą powinien zostać Chwojnicki. Ma chłop wykształcenie zdobyte w ZSRR, dobrze wykonywał rozkazy w Siłach Zbrojnych to i tu nikomu nie będzie wadził. Jeszcze tylko nauczy się przemawiać, bo wstęgi przecina bezbłędnie. Będzie dobry.
~ napisał(a): Najlepszym starostą maż być wieloletni samorządowiec i były Przewodniczący Rady Miasta. Jest pracownikiem samorządowym pełnił funkcje kierownicze umie kierować zespołem i zna przepisy samorządoweTak ten Gosc nadaje się na kazde stanowisko,tylko do jakiej partii należy?Potrafi jak to się mowi wziąć sprawy w swoje rece.
~fifi napisał(a): Nie wiem czym się tak ekscytujecie. Przecież Starosta nigdy nie ustąpi samodzielnie ze stanowiska. Ten cały artykuł to jeden wielki pic napisany na podstawie "zasłyszanych" informacji urzędników na wylocie. Takie dzielenie skóry na niedźwiedziu i ustawianie nowych koalicji to zwykła kaczka dziennikarska mająca na celu nabijanie licznika "bolca". Pozdro.
~ napisał(a):Ma cholerny autorytet w Zwiazkach Zawodowych,taki jak Piotr Duda,a może większy.~ napisał(a): Najlepszym starostą maż być wieloletni samorządowiec i były Przewodniczący Rady Miasta. Jest pracownikiem samorządowym pełnił funkcje kierownicze umie kierować zespołem i zna przepisy samorządoweTak ten Gosc nadaje się na kazde stanowisko,tylko do jakiej partii należy?Potrafi jak to się mowi wziąć sprawy w swoje rece.