~Kasy jest w brud... napisał(a): Czyli jednak głupich nie sieją. Tee nie panikuj. Co cie boli ze ktos dostaje 500+ ? Jak bys miał jaja też bys dostał.Urodziłam się kobietą i jaj niestety nie mam. Dzieci mam ale już w takim wieku, że mi się nie należy. Ponadto ja i mój mąż mamy takie emeryturki "mundurowe", że możesz sobie pomarzyć jak będziesz jutro kładł tynki. Tak więc ładuj kanapki do torby, bierz kielnię i naprzód :P
Zastosowana autokorekta
~Kasy jest w brud... napisał(a): Czyli jednak głupich nie sieją. Tee nie panikuj. Co cie boli ze ktos dostaje 500+ ? Jak bys miał jaja też bys dostał.a ciebie fujara boli bo niemasz cioto
Zastosowana autokorekta
~nie panikuj napisał(a): Urodziłam się kobietą i jaj niestety nie mam. Dzieci mam ale już w takim wieku, że mi się nie należy. Ponadto ja i mój mąż mamy takie emeryturki "mundurowe", że możesz sobie pomarzyć jak będziesz jutro kładł tynki. Tak więc ładuj kanapki do torby, bierz kielnię i naprzód :P
k1p napisał(a):;(~nie panikuj napisał(a): Urodziłam się kobietą i jaj niestety nie mam. Dzieci mam ale już w takim wieku, że mi się nie należy. Ponadto ja i mój mąż mamy takie emeryturki "mundurowe", że możesz sobie pomarzyć jak będziesz jutro kładł tynki. Tak więc ładuj kanapki do torby, bierz kielnię i naprzód :P
I co z tego, że masz emeryturę, skoro nie masz szacunku dla pracy innego człowieka? Ten, który "macha" kielnią nie jest gorszy od Ciebie. Jesteś już na emeryturze, a do tej pory nic nie rozumiesz. Przykre.
Zgadzam się!!!! "Wielka" pani która ma emereture mundurową- za te słowa napisane i oczerniające klasę robotniczą powinni Ci odrazu zabrać ta emeryturką głupia szelmo!!!!!! wstyd i żal..............ale się w.........
Zastosowana autokorekta