Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Święto Niepodległości bez apelu smoleńskiego?
~chcemy apel niezalogowany
10 listopada 2016r. o 19:18
Apel smoleński musi być i tyle, nie ma żadnej dyskusji, jest to potrzebne dla każdego rodaka, to znak ze pamietamy co się stało 10 kwietnia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
10 listopada 2016r. o 19:20
~chcemy apel napisał(a): jest to potrzebne dla każdego rodaka

To chyba spore uogólnienie.

Komu nie jest potrzebny apel smolenski, niech sie wpisze pod tym tematem! :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~potomek walczącego o niepodległość niezalogowany
10 listopada 2016r. o 19:23
nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla apelu w święto niepodległości
~ niezalogowany
10 listopada 2016r. o 19:25
~chcemy apel napisał(a): Apel smoleński musi być i tyle, nie ma żadnej dyskusji, jest to potrzebne dla każdego rodaka, to znak ze pamietamy co się stało 10 kwietnia.

nie wyrażaj opinii za wszystkich bo nikt takiego prawa nie ma
~ niezalogowany
10 listopada 2016r. o 19:29
Niesmak i zażenowanie - tyle przychodzi mi do głowy, gdy dzisiaj słuchałam apelu na Gminnych Obchodach Niepodległości organizowanych w Zespole Szkół w Nowej Wsi. Postawienie obok prawdziwych bohaterów takie miernoty jak Kaczyński czy Błasik - totalne nieporozumienie !!
2900
#falco nieaktywny
10 listopada 2016r. o 19:37
emem napisał(a):
~chcemy apel napisał(a): jest to potrzebne dla każdego rodaka

To chyba spore uogólnienie.

Komu nie jest potrzebny apel smolenski, niech sie wpisze pod tym tematem! :)

mnie nie jest i nie zanosi się na zmianę :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
10 listopada 2016r. o 19:45
~ napisał(a): Niesmak i zażenowanie - tyle przychodzi mi do głowy, gdy dzisiaj słuchałam apelu na Gminnych Obchodach Niepodległości organizowanych w Zespole Szkół w Nowej Wsi. Postawienie obok prawdziwych bohaterów takie miernoty jak Kaczyński czy Błasik - totalne nieporozumienie !!

tak,tak wstydzę się że mieszkam w kraju w którym myli się Bohaterów z osobami które zginęły w katastrofie lotniczej
~ niezalogowany
10 listopada 2016r. o 20:00
~chcemy apel napisał(a): Apel smoleński musi być i tyle, nie ma żadnej dyskusji, jest to potrzebne dla każdego rodaka, to znak ze pamietamy co się stało 10 kwietnia.
a co sie stalo ????????????? wypadek byl i tyle co ma jedno z drugim ?????????????? ze swietem niepodleglosci???????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza