Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): no i wisi :DPanie Falko - Widziałem na jednym z krzaków czarną wronę - zmień Pan orła na wronę - czarną wronę ona do Pana bardziej pasuje niż orzeł Pan na pewno nim nie jest . Pomimo że wiem że odpowie mi Pan z godnym Pana sarkazmem napiszę Panu JEST PAN CZŁOWIEKIEM GODNYM POŻAŁOWANIA . Pańską pożywką jest krytyka dla krytyki tym się Pan dowartościowuje .Cóż mamy demokrację , a w demokratycznym Państwie jest miejsce dla falko który nie wie że to według Anodiny a nie Macierewicza brzoza była przyczyną katastrofy w Smoleńsku . Pozdrawiam bardzo serdecznie i z niecierpliwością oczekuję Pańskich wypocin .
nie było żadnych ''narodowców'' ,nie było flag ,koszulek ''patriotycznych'' i tym podobnych gadżetów ...
bo nie było ...ów?
aha ... nie było tam więcej niż ze sto osób razem że ''świetnym'' chórem przyodzianych po staropolsku ...
ale rozbawił mnie chór który zrobił sobie trzy !!! wstępne próby odśpiewania hymnu państwowego ...
kto był ten wie ile było śmiechu pomiędzy pierwszą a drugą ...
falco nie zwykł chować się ''po krzakach'' :D :D
Zastosowana autokorekta
~brawo napisał(a): I bardzo dobra decyzja PiS. Szacun za to. Widac teraz kto wykorzystuje tragedie i smierc aby rozgrywac lokalne wojenki...
~Lucjan Złotkowski napisał(a):falco napisał(a): Panie Falko - Widziałem na jednym z krzaków czarną wronę - zmień Pan orła na wronę - czarną wronę ona do Pana bardziej pasuje
''wrony'' to Ty Panie Lucku masz dookoła więc i jak one ''kraczesz''
niż orzeł Pan na pewno nim nie jest
polecam poradnik ornitologiczny a i pdstawy składni i gramatyki tez Panu sie przydadzą ...
JEST PAN CZŁOWIEKIEM GODNYM POŻAŁOWANIA .
jakoś mnie Pan tym nie poruszył
Pańską pożywką jest krytyka dla krytyki
nie mam podstaw?
nie dostrzega Pan że nie jestem w tej krytyce odosobniony?
tym się Pan dowartościowuje
ja sam nie muszę,Pan to robi pisząc do mnie ...
Pozdrawiam bardzo serdecznie i z niecierpliwością oczekuję Pańskich wypocin .
z tymi ''pozdrowieniami '' proszę się powstrzymać bo są równie fałszywe jak to co Pan tu ''wyskrobał ''
pis z Tobą :D