~~Krzysztof niezalogowany 30 listopada 2016r. o 10:36
Jak nie chce sie ruszyć d...y i napisać o czymś kontretnym to tak jest...a wypłatę trzeba wziąć....
A o bolesławieckiej Ceramice to gdzie ? ? ? Podobno 90 ton poszłooo... pisze o tym np Wrocław
Faktycznie temat traktujący o sprawach,czy problemach Bolesławian :]
Jako nastepny polecam np.czy auto serwisować w samej Warszawie,czy jednak przejchać sie nawet kilkadziesiąt km od Warszawy gdzie serwisy są tańsze ;)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
lotnisko raczej nie zainteresuje pewnej rodziny z ulicy Kościuszki (numeru nie znam) która będąc z dwójką dzieci nie bardzo wie jak ogrzać mieszkanie by nie marzły ,nie bardzo też mają środki na zakup odzieży ...
i wiecie co ?...ci ludzie mają tyle ambicji w sobie że kategorycznie zabronili mi wymieniać swoje nazwisko ...
panowie -pisałem wcześniej
ruszcie dups.k.a od laptopów i poszukajcie potrzebujących ...
temat o lotnisku wiem że wam potrzebny jako ''sponsorowany'' ale to oprócz kasy nic więcej wam nie przyniesie ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.