Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 13:23
~ napisał(a):
~ napisał(a): W piątek była jedna z komisji w sprawie budżetu. Czy był poruszany temat ul. Stawowej w Wykrotach. Jeżeli nie, to jeszcze jeden rok będzie tak jak jest. Czyli bez dojazdu do starszych ludzi.

Drogi w Wykrotach zawsze będą formą kary jaką burmistrz stosuje od lat wobec niepokornych ale upominających się o swoje mieszkańców Wykrot .

Nie tylko Wykroty ,podobna sytuacja jest w Gościszowie gdzie Relich ma układy z wąską grupką pseudo działaczy ,którzy udają że działają dla mieszkańców .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 17:33
Co wy się tak czepiacie tego Relicha ,chłopina stara się jak może spotyka się z mieszkańcami na zebraniach wiejskich kilkadziesiąt razy w roku ,wysłuchuje uwag mieszkańców na które szybko reaguje ,już prawie jedna trzecia gminy została skanalizowana ,niektóre drogi są oświetlone i wyasfaltowane.To że płacimy drogo za wodę i ścieki to wina mieszkańców ,bo jak twierdzą władze za mało ścieków wraca do oczyszczalni .
~~ccc niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 17:46
Droga powiatowa w Wykrotach jest taka że można w kilku miejscach koło urwać ale zawsze Relich zły
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 17:46
To gołym okiem widać, że w mieście i na wioskach jest coraz ładniej. Ja zagłosuje na niego po raz pierwszy, bo widać, że coś się w gminie w końcu dzieje.
Co do konkurencji to nie mam zdania, jak się okaże jednak, że zamierzają startować w wyborach to sprawa będzie jasna, po co była ta cała wrzawa. Takie jest moje zdanie.

~do ccc niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 17:58
~~ccc napisał(a): Droga powiatowa w Wykrotach jest taka że można w kilku miejscach koło urwać ale zawsze Relich zły

Powiat już dawno zrobił by nowy asfalt ,ale przez to że Relich będzie tamtędy rył asfalt pod kanalizację ,to nikt nie jest taki rozrzutny jak twój Idol ,który sfrezował nowy asfalt przez Gierałtów.
~ niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 18:08
~ napisał(a): To gołym okiem widać, że w mieście i na wioskach jest coraz ładniej. Ja zagłosuje na niego po raz pierwszy, bo widać, że coś się w gminie w końcu dzieje.
Co do konkurencji to nie mam zdania, jak się okaże jednak, że zamierzają startować w wyborach to sprawa będzie jasna, po co była ta cała wrzawa. Takie jest moje zdanie.

Może podasz jakiś przykład na której to wiosce niby jest tak pięknie ,bo ta w której mieszkam ja to obecnie wygląda gorzej jak przed trzydziestu laty .
~~ ccc niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 18:13
Jeszcze powinni oprócz czerwonego kościoła wyremontować Gminne Centrum Kultury.
~- niezalogowany
7 grudnia 2016r. o 18:25
tak planujemy, GCKIS do remontu i parking przy remizie zrobimy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.