~ napisał(a): Ktoś tu rozmywa temat. Pogotowie nie może dojechać do starszych, chorych ludzi. Co ma do tego koalicja w powiecie?
~ccc napisał(a):~ napisał(a): Ktoś tu rozmywa temat. Pogotowie nie może dojechać do starszych, chorych ludzi. Co ma do tego koalicja w powiecie?
Owieczki, jestem za remontem drogi ale nie za pianiem na forum. Dla mnie nie macie mandatu do podnoszenia zasadnosci wydania chocby 1 zlotówki jak nie razi was jak nowogrodzieccy mieszkancy placa podatki na etatowego......
noe boli to was czy tam oczy sie zamykaja?
~ napisał(a):zarabiać.~ccc napisał(a):~ napisał(a): Ktoś tu rozmywa temat. Pogotowie nie może dojechać do starszych, chorych ludzi. Co ma do tego koalicja w powiecie?
Owieczki, jestem za remontem drogi ale nie za pianiem na forum. Dla mnie nie macie mandatu do podnoszenia zasadnosci wydania chocby 1 zlotówki jak nie razi was jak nowogrodzieccy mieszkancy placa podatki na etatowego......
noe boli to was czy tam oczy sie zamykaja?
Baran się odezwał ,mieszkańcy Nowogrodźca i reszty gminy płacą ciężkie pieniądze twojemu Burmistrzowi ponad 11 000 zł miesięcznie a dla czego nie powinien średniej krajowej .
Blackjack napisał(a): Coś czuję w kościach, że wybory się zbliżają :D
Temat kamienicy upadł, to teraz temat remontu czegoś tam się zaczął.
Boję się pomyśleć co będzie jak śnieg spadnie, że "to nie odśnieżone", "tam nie posypane...". "Burmistrz nie posypał i musi odejść".
:D
Blackjack napisał(a): Coś czuję w kościach, że wybory się zbliżają :D
Temat kamienicy upadł, to teraz temat remontu czegoś tam się zaczął.
Boję się pomyśleć co będzie jak śnieg spadnie, że "to nie odśnieżone", "tam nie posypane...". "Burmistrz nie posypał i musi odejść".
:D
~ napisał(a): W piątek była jedna z komisji w sprawie budżetu. Czy był poruszany temat ul. Stawowej w Wykrotach. Jeżeli nie, to jeszcze jeden rok będzie tak jak jest. Czyli bez dojazdu do starszych ludzi.