~~ napisał(a): DIESIOĄTKĘ
~~ napisał(a): Nie wiem ile osób czyta ten portal ,ale przed podjęciem decyzji o wyborze nowych rajców to odsyłam do felietonów na stronie "ve-to". Tam dosyć sensownie opisują obecny stan rzeczy.I aby odbudować Polskę musieli wyrżnąć AK-owców, pałować obywateli i mordować księży. Gratuluję. Powtarzam, nie możemy dopuścić ludzi powiązanych z tym systemem do władzy.
A co do osób z okresu PRL. To ci co nie żyli w tam tym okresie to praktycznie g.ó.w.n.o wiedzą, ale to oni budowali to co obecni mądrale rozp- pier-da-lają. To oni po wojnie zastali "Polskę w ruinie"
~~ napisał(a):~~Do Blackjack napisał(a):na ul sienkiewicza mieszkaBlackjack napisał(a): Co tam? Nad jaką sprawą teraz pracujecie? Podrzucę wam temat, ksiądz już chodził, a choinka w rynku nie rozebrana :D
Why? Przecież to skandal, powołać komisję, zawiadomić marszałka, temat bardziej "nośny" niż zarośnięty znak i odpadający tynk.
Policja, prokurator, fbi, kuria zawiadomić wszystkich. :D Do dzieła. Czas powiedzieć weto, nierozebranej choince :D Dopisane 21.01.2017r. o godz. 19:52:Czemu nie reagujecie, jesteście bez serca .... :D
Podaj dokładny adres twojego zamieszkania bo nie wiem gdzie przysłać psychiatrę żeby cię przebadał i skierował do pokoju bez klamek.
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Nie wiem ile osób czyta ten portal ,ale przed podjęciem decyzji o wyborze nowych rajców to odsyłam do felietonów na stronie "ve-to". Tam dosyć sensownie opisują obecny stan rzeczy.I aby odbudować Polskę musieli wyrżnąć AK-owców, pałować obywateli i mordować księży. Gratuluję. Powtarzam, nie możemy dopuścić ludzi powiązanych z tym systemem do władzy.
A co do osób z okresu PRL. To ci co nie żyli w tam tym okresie to praktycznie g.ó.w.n.o wiedzą, ale to oni budowali to co obecni mądrale rozp- pier-da-lają. To oni po wojnie zastali "Polskę w ruinie"
Blackjack napisał(a):~~ napisał(a): DIESIOĄTKĘ
:|
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~Do Blackjack napisał(a):na ul sienkiewicza mieszkaBlackjack napisał(a): Co tam? Nad jaką sprawą teraz pracujecie? Podrzucę wam temat, ksiądz już chodził, a choinka w rynku nie rozebrana :D
Why? Przecież to skandal, powołać komisję, zawiadomić marszałka, temat bardziej "nośny" niż zarośnięty znak i odpadający tynk.
Policja, prokurator, fbi, kuria zawiadomić wszystkich. :D Do dzieła. Czas powiedzieć weto, nierozebranej choince :D Dopisane 21.01.2017r. o godz. 19:52:Czemu nie reagujecie, jesteście bez serca .... :D
Podaj dokładny adres twojego zamieszkania bo nie wiem gdzie przysłać psychiatrę żeby cię przebadał i skierował do pokoju bez klamek.
Jeszcze jak by tak numer domu to już bym go znalazł i porozmawiał w cztery oczy.