~~ napisał(a): Wpadła mi w ręce "gazetka burmistrza" ze stycznia. Pierwszy raz zareklamuje ten "Kurier Naukowy". koniecznie przeczytajcie i wyciągnijcie wnioski : komu? i czemu ? ta "gazetka" służy . Ja bym tą gazetkę wydrukował w 15 milionach egzemplarzy i rozesłał po kraju a nawet do Polonii w USA na pewno zaczęli by się masowo osiedlać w gminie Nowogrodziec. TU JEST PIĘKNIE :* ;)
Jak to przeczyta ktoś z "ve-to" to niech wstawią ten felieton na temat. Pasuje do tej gazetki jak ulał :P
~~ napisał(a): Wpadła mi w ręce "gazetka burmistrza" ze stycznia. Pierwszy raz zareklamuje ten "Kurier Naukowy". koniecznie przeczytajcie i wyciągnijcie wnioski : komu? i czemu ? ta "gazetka" służy
Blackjack napisał(a):~~ napisał(a): Wpadła mi w ręce "gazetka burmistrza" ze stycznia. Pierwszy raz zareklamuje ten "Kurier Naukowy". koniecznie przeczytajcie i wyciągnijcie wnioski : komu? i czemu ? ta "gazetka" służy
To tak jak w waszym felietonie? Czemu on ma służyć ? Wersją drukowaną to można chociaż rozpalić w kominku, a waszą? Do niczego się nie nadaje :)
~~ napisał(a): Burmistrz jaki by nie był wiele kadencji zawdzięcz : publicznym pieniądzom , otaczającym go pochlebcą i oczernianiu konkurencji.
Tyle i tylko tyle . Im bardziej opluje konkurencje tym pewniejsze zwycięstwo.
~~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~~ napisał(a): Wpadła mi w ręce "gazetka burmistrza" ze stycznia. Pierwszy raz zareklamuje ten "Kurier Naukowy". koniecznie przeczytajcie i wyciągnijcie wnioski : komu? i czemu ? ta "gazetka" służy
To tak jak w waszym felietonie? Czemu on ma służyć ? Wersją drukowaną to można chociaż rozpalić w kominku, a waszą? Do niczego się nie nadaje :)
Teraz widać jakimi Idiotami otoczony jest Relich,podatnicy płacą a ty przynosisz za darmo do domu te gazetki na kolorowym papierze, następnie palisz nimi w kominku i wytwarzasz ,,SMOG''. Właśnie dla tego trzeba oderwać was od koryta.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~~ napisał(a): Wpadła mi w ręce "gazetka burmistrza" ze stycznia. Pierwszy raz zareklamuje ten "Kurier Naukowy". koniecznie przeczytajcie i wyciągnijcie wnioski : komu? i czemu ? ta "gazetka" służy
Teraz widać jakimi Idiotami otoczony jest Relich,podatnicy płacą a ty przynosisz za darmo do domu te gazetki na kolorowym papierze, następnie palisz nimi w kominku i wytwarzasz ,,SMOG''. Właśnie dla tego trzeba oderwać was od koryta.
Idiotka to twoja matka, że cię nie wyskrobała.
Zastosowana autokorekta