Shakur napisał(a): Zdecydowanie taniej jak u konkurencji, czyt. innych taksówkarzy.
Janek props! :)
~ napisał(a): Ciekawe czy bolec info sprawdziło legalność tej taxi że umieszcza takie reklamy???? Ponoć gościowi pwinełłłłł-ooo rok temu prawko za alko. Ciekawe jest to że jako ka-ny dostał licencje!!!! Brawo Bolec!!!! Popierajmy głłłł-upotę!!!!!
~klucznik napisał(a):podszywająca się Qrwa niszczy moje dobre imię,pajacu do pięt mi nie dorastasz więc daj sobie spokój.~ napisał(a): Ciekawe czy bolec info sprawdziło legalność tej taxi że umieszcza takie reklamy???? Ponoć gościowi pwinełłłłł-ooo rok temu prawko za alko. Ciekawe jest to że jako ka-ny dostał licencje!!!! Brawo Bolec!!!! Popierajmy głłłł-upotę!!!!!
Przygłupie,coś tu nabazgrał ?
klucznick napisał(a):~klucznik napisał(a):podszywająca się Qrwa niszczy moje dobre imię,pajacu do pięt mi nie dorastasz więc daj sobie spokój.~ napisał(a): Ciekawe czy bolec info sprawdziło legalność tej taxi że umieszcza takie reklamy???? Ponoć gościowi pwinełłłłł-ooo rok temu prawko za alko. Ciekawe jest to że jako ka-ny dostał licencje!!!! Brawo Bolec!!!! Popierajmy głłłł-upotę!!!!!
Przygłupie,coś tu nabazgrał ?