Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obalić Jarka?
~ niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 20:32
falco napisał(a):
''my naród''

Jezu drogi!
Naród nam się objawił! Następny pewnie będzie jakiś żul spod budki z piwem. Język ten sam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~~ niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 20:32
A co ma byc. Zaraz usłyszysz co premier mysli o protestujacyh. Za moment wystapi. Mozecie palcem pokiwac
~~- niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 20:39
Beata : " jestescie bezradni i szkodzicie polsce"
~ niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 20:40
falco napisał(a): no i kto teraz ''kwiczy'' jak widzi że pod ''kaczafim'' pęcinki nerwowo podrygują :D
''my naród'' wystawimy wam rachunek pislanderzy :D

o kim to krzyczeli pod sejmem ''będziesz siedział ''?
:D
''zero''
''zero'' :D

jak tam ...y ?

Co jest F od 1stycznia emeryturka w dół? Jak biedaku za 2 koła przeżyjesz, pójdziesz do roboty i przestaniesz głupoty pisać

Zastosowana autokorekta

~CZARNY OLEK niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 20:41
JARO TO SIE ŚMIEJE Z TOTALNEJ OPOZYCJI I JEJ LIDERÓW . DLA MNIE TO KABARET TYLKO SZKODA ZE ZA NASZE PIENIADZE.PODEJZEWAM ZE W NASTEPNYCH WYBORACH BEDZIE JESZCZE WIEKSZE POPARCIE DLA PISU.NIC DWA RAZY SIE NIE ZDARZA.DOSWIDANJA.
~ niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 21:06
~CZARNY OLEK napisał(a): JARO TO SIE ŚMIEJE Z TOTALNEJ OPOZYCJI I JEJ LIDERÓW . DLA MNIE TO KABARET TYLKO SZKODA ZE ZA NASZE PIENIADZE.PODEJZEWAM ZE W NASTEPNYCH WYBORACH BEDZIE JESZCZE WIEKSZE POPARCIE DLA PISU.NIC DWA RAZY SIE NIE ZDARZA.DOSWIDANJA.

Jesteś jeszcze śmieszniejszy od twojego JARKA chociaż dobrze napisałeś ,Nic dwa razy się nie zdarza ,to już ostatnie podrygi PIS.
~ja niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 21:41
Komuchy miały dwa raz szansę pokazać honor dali im z szacunku do wartości szansę w 1992 i 2007 teraz do bulu ( to mi zostało po PO) , trzyać władzę i nie ustąpić na krok.
~~Protest niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 21:43
Ten cyrk będzie trwał dopóki ktoś nie zginie. PiS się już skończył i nic im nie pomoże!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!