~Papuga napisał(a):Ale poza tym wszystko u ciebie w porządku?~xxx napisał(a): Co to jest "miejsce niedozwolone'' proszę to wyjasnic.
No np. krzaczory w parku to miejsce niedozwolone dla wypróżniania się, nawet pod osłoną nocy :P
~Antypolicji napisał(a): Przez całe dotychczasowe życie bardzo żałuję, że jestem Polką i mieszkam w kraju absurdu. Dzieci mieszkają za granicą, nigdy żadnego mandatu. My w Polsce prawie każdego miesiąca. Jak nasze dzieci przyjeżdżają do karnej Polski, to samo. Bardzo dobrze wiemy, że żadnemu policjantowi polskiemu nie zależy na naszym bezpieczeństwie, ale o przyniesienie swojemu szefowi stos wypisanych mandatów. Ci polscy (a właściwie bolesławieccy, bo nigdy nie zapłaciliśmy mandatu poza naszym powiatem bolesławieckim) policjanci nigdy nie nauczą się, jak można życzliwie pouczyć drugiego człowieka. W Irlandii, Anglii, Niemczech - takie zachowanie POLICJANTA jest prawie zawsze. Policjanci nie zwracają uwagi czy przechodzień idzie po pasach, czy obok, ukośnie czy jeszcze inaczej. Chcę jednego, aby zło wyrządzone przez policjanta bolesławieckiego, do niego wróciło. Wiem, że tak będzie...
Drogi rodaku Polko czy Polaku ;) musisz wiedzieć, że każdy policjant może pouczyć, życzliwie bądź zwyczajnie, każdego z nas... Jednak musi on mieć, ten policjant, niemałe jaja żeby wytłumaczyć się z tego swojej wierchuszce!!!
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta