~klucznick napisał(a): od czwartku mróz zapowiadają,to będziecie twardziutko mieli aż do odwilży.
~do klucznick napisał(a):to żarty z mojej strony,mi szkoda tych ludków co to w tym bagnie tam taplają ,ale wiem też że remonty takich dróg są najdroższe,właśnie takich ciasnych wśród płotów,dlatego podejrzewam że to będzie piorytet następnego burmistrza, tylko nie wiem w jakich to latach będzie ;(~klucznick napisał(a): od czwartku mróz zapowiadają,to będziecie twardziutko mieli aż do odwilży.
A od kiedy przewidujesz odwilż ??
~klucznick napisał(a):~do klucznick napisał(a):to żarty z mojej strony,mi szkoda tych ludków co to w tym bagnie tam taplają ,ale wiem też że remonty takich dróg są najdroższe,właśnie takich ciasnych wśród płotów,dlatego podejrzewam że to będzie piorytet następnego burmistrza, tylko nie wiem w jakich to latach będzie ;(~klucznick napisał(a): od czwartku mróz zapowiadają,to będziecie twardziutko mieli aż do odwilży.
A od kiedy przewidujesz odwilż ??
~~panie S napisał(a): panie Smoliński obiecanki cacanki a głupiemu radość! Kopnij pan w d...e burmistrza i nie głosuj pan więcej na niego
~~parzyczanin napisał(a): Wykroty witajcie w grupie!
Parzyce też mają obiecane od 10 lat i dom wiejski i świetlice i wodę na boisku i prąd i płac zabaw i i i i
a dostali wielkie G !!!
Dziękujemy panie burmistrzu,bardzo dziękujemy!!!
Słyszałem że prezes Ts-u zrezygnował bo tak dobrze się Wam współpraca układała . Nawet sport panu przeszkadza ?
Życzę normalnym spokojnych,radosnych i rodzinnych Świąt.