Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejne lata po błocie
~ niezalogowany
25 grudnia 2016r. o 17:34
~klucznick napisał(a): od czwartku mróz zapowiadają,to będziecie twardziutko mieli aż do odwilży.

Są Święta. Mam życzenie.
Chciał bym aby ludzie w końcu się obudzili z letargu zwanego "TOLERANCJĄ DLA URZEDNIKÓW" I ZACZELI WYMAGAĆ.
Myślę ,że jak do ludzi dotrze ,że te kłótnie to przez polityków i urzędników to mnóstwo foteli w gminach będzie wolnych a sprawy rusza do przodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
25 grudnia 2016r. o 17:38
~do klucznick napisał(a):
~klucznick napisał(a): od czwartku mróz zapowiadają,to będziecie twardziutko mieli aż do odwilży.

A od kiedy przewidujesz odwilż ??
to żarty z mojej strony,mi szkoda tych ludków co to w tym bagnie tam taplają ,ale wiem też że remonty takich dróg są najdroższe,właśnie takich ciasnych wśród płotów,dlatego podejrzewam że to będzie piorytet następnego burmistrza, tylko nie wiem w jakich to latach będzie ;(
~ niezalogowany
25 grudnia 2016r. o 17:45
~klucznick napisał(a):
~do klucznick napisał(a):

A od kiedy przewidujesz odwilż ??
to żarty z mojej strony,mi szkoda tych ludków co to w tym bagnie tam taplają ,ale wiem też że remonty takich dróg są najdroższe,właśnie takich ciasnych wśród płotów,dlatego podejrzewam że to będzie piorytet następnego burmistrza, tylko nie wiem w jakich to latach będzie ;(

Dzięki za szczerą wypowiedź ,też tak myślę że nowy Burmistrz będzie bardziej ludzki i to zrobi.

~ niezalogowany
25 grudnia 2016r. o 20:36
Tak szybko doczekamy się refleksji społeczeństwa, że przyczyną kłótni i podziałów w społeczeństwie są urzędnicy i politycy tak szybko zaczniemy dostrzegać zmiany, lecz NAJPIERW MUSIMY ZMIENIĆ I ZMNIEJSZYĆ TABUNY URZEDNIKÓW I POLITYKÓW.
~~panie S niezalogowany
26 grudnia 2016r. o 6:50
panie Smoliński obiecanki cacanki a głupiemu radość! Kopnij pan w d...e burmistrza i nie głosuj pan więcej na niego
~ niezalogowany
26 grudnia 2016r. o 11:00
~~panie S napisał(a): panie Smoliński obiecanki cacanki a głupiemu radość! Kopnij pan w d...e burmistrza i nie głosuj pan więcej na niego

Słyszałem że jeden pijaczek go opluł to dostał zawiasy na 1,5. roku, ale się chwalił że nie żałuje tego co zrobił.
~ niezalogowany
26 grudnia 2016r. o 15:45
~~parzyczanin napisał(a): Wykroty witajcie w grupie!
Parzyce też mają obiecane od 10 lat i dom wiejski i świetlice i wodę na boisku i prąd i płac zabaw i i i i
a dostali wielkie G !!!
Dziękujemy panie burmistrzu,bardzo dziękujemy!!!
Słyszałem że prezes Ts-u zrezygnował bo tak dobrze się Wam współpraca układała . Nawet sport panu przeszkadza ?
Życzę normalnym spokojnych,radosnych i rodzinnych Świąt.

Prezes był niedobry bo upominał się o sprawiedliwość a burmistrz tylko docenia tych co mu cukrują i dzieli jak mu się podoba ,oczywiście nie swoimi pieniędzmi.
~ niezalogowany
26 grudnia 2016r. o 17:26
Gdzie się podziewa szmaciarz ccc.Czyżby burmistrz dał mu wolne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza