~~nie rozśmieszaj napisał(a):
Gdyby wszyscy inni walczyli komuna nie przetrwała by 45 lat . Tak wszyscy nasiąknęli ja gąbki że komuna ma się dalej dobrze.
PanM napisał(a):skorn napisał(a): Karierę w wojsku mógł robić wtedy tylko sługa systemu.
Panie Pawle , a Pan , ile ma lat ? Czyim sługą Pan był i jest teraz ? Jakie szkoły kończył i na rzecz jakiego systemu płacił haracz ? Wtedy Polak zarabiał do 20 dolarów miesięcznie , resztę brał system .Wiadomo jaki.
Człowiek rodzi się w systemie i musi w nim żyć. Jeśli na koniec życia nie musi pluć na lustro jest ok.
Karierę w wojsku robili tylko oficerowie polityczni .Pozostali awansowali .Ile milionów Polaków było w tamtym wojsku ? Przecież było przymusowe. Dlaczego wtedy masowo nie protestowali , nie dezerterowali z tej "reżymowej ruskiej armii " ? Dopisane 15.05.2017r. o godz. 17:32:Poza tym Panie Pawle kawa na ławę --- ma Pan coś do mojego ojca ? Jakikolwiek nawet najmniejszy zarzut ?
~~ napisał(a):~~kornel napisał(a):falco napisał(a):DP napisał(a):
Tak. to jest bardzo ciekawy wpis. Sporo wyjaśniający z logiko falco. A raczej braku logiki i wiedzy. Teraz zrozumiałem pisanie falco :D .
no to skoro tak to wyjaśnij wszystkim gdzie tu widzisz brak logiki
to może być bardzo ciekawe
~~ napisał(a): możesz mi skoczyć dupku :D