Pannazdzieckiem napisał(a): A nie / ... /Czas wytrzeźwieć . Jeśli mamy budować normalne społeczeństwo , to pierwszą powinnością jest brak reakcji na prowokację . Ja wiem , że czasami ciężko to przychodzi , ale od czegoś trzeba zacząć. :)
No proszę Piotrze .
W powyższej formie i ja akceptuje Twoją myśl.
Nie ma najmniejszej potrzeby zaogniania atmosfery. Przecież to tylko różnica w poglądach.
Paradoksalnie ta ostra wymiana " uprzejmości " między Panami mogła by być zaczątkiem normalnej polemiki.
Pozdrawiam Panów .
Dopisane 24.05.2017r. o godz. 07:48:
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
#MissWiedzyUczuc nieaktywny 24 maja 2017r. o 12:54
alter napisał(a):
Panna zaczął kiep falco, kiedy zaczepił Misss. Massi popisał się swoim specyficznie chamskim wyrafinowanym stylem. Ja zazwyczaj się nie uchylam przed obowiązkiem pouczenia chama, że jest chamem.
to wasze ''naprawianie świata '' zacznijcie od siebie bo tylko idio.t.a nie zauważy waszych poczynań ...
jakaś tam ''miss'' pierdzieli od rzeczy bynajmniej nie w temacie który jest przypominam o ''bogu'' (no chyba że ja jestem dla niej bogiem ) pisząc coś bezpośrednio do mnie ...
zaczepia mnie to odpowiadam a tu nagle ''obrońca uciśnionych '' się odzywa
:D
co chcesz typie pokazać ?...jaki to jesteś ''cacy'' ?
przykład kim jesteś i jakiego ''słownictwa '' używasz przekazałem cytując jedną z twoich ''wypowiedzi '' więc nie świruj tu ''kulturalnego ''
a może ''miss'' sama spróbuje odpowiedzieć czy jest za ''cieniutka'' :D
jesteście siebie warci -jedno pierdzieli o jakichś tam zdjęciach ,drugie pierdzieli o pozwach ...
straszyć to możecie sami siebie lub wam podobnych ...myślicie że jako jedno lub drugie jesteście dla mnie problemem?
więc wyjaśniam i informuję że ŻADNYM :D
czy jesteście czy was tu nie ma ,nie robi mi żadnej różnicy ...
alter napisał(a):
Panna zaczął kiep falco, kiedy zaczepił Misss. Massi popisał się swoim specyficznie chamskim wyrafinowanym stylem. Ja zazwyczaj się nie uchylam przed obowiązkiem pouczenia chama, że jest chamem.
Tylko tyle z mojej strony :) pozdrawiam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.