emem napisał(a): hehe Kaczynski otrzymal nagrode... Czlowieka Wolnosci, choć dzisiaj nie jest prima aprilis ;) :D :D :D :D
emem napisał(a): hehe Kaczynski otrzymal nagrode... Czlowieka Wolnosci, choć dzisiaj nie jest prima aprilis ;) :D :D :D :D
~~Artur napisał(a): Dziś sesja Rady Powiatu - 50 minut dyskutowano czy dopuścić mnie do głosu w sprawie skargi na dyrektora II LO.
Robię filmik z posiedzenia .Wkrótce link.
Obraz jak się obywatela lekceważy i nie dopuszcza do wyjaśnień mimo iż złożyłem wniosek o głos na sesji.
~~Sylwek napisał(a):~~Artur napisał(a): Dziś sesja Rady Powiatu - 50 minut dyskutowano czy dopuścić mnie do głosu w sprawie skargi na dyrektora II LO.
Obraz jak się obywatela lekceważy i nie dopuszcza do wyjaśnień mimo iż złożyłem wniosek o głos na sesji.
Chłopie 50 minut poświęcili twojej osobie i ty śmiesz jeszcze narzekać , nawet część radnych z opozycji była na tyle inteligentna że zagłosowała za oddaleniem twojej skargi.
Bernard napisał(a):~~Sylwek napisał(a):~~Artur napisał(a): Dziś sesja Rady Powiatu - 50 minut dyskutowano czy dopuścić mnie do głosu w sprawie skargi na dyrektora II LO.
Chłopie 50 minut poświęcili twojej osobie i ty śmiesz jeszcze narzekać , nawet część radnych z opozycji była na tyle inteligentna że zagłosowała za oddaleniem twojej skargi.
50 minut?
To przez ten czas pewnie spokojnie mógłby się człowiek wypowiedzieć i radni poznaliby istotę skargi.
50 minut?
Przez 50 minut debatowali jak olać człowieka, który przychodzi do nich z problemem?
~~Bog. napisał(a): I bardzo dobrze an Bernard niech sie zajmie tematem wysypiska śmieci w Warcie Bolesławieckiej podobno wójt tak wspaniale rządzi juz 28 lat.
~~ napisał(a): To jest problem tego pana a nie Rady Powiatu.