Czy nie ma zadnych sil aby raz na zawsze MUCHE wypieprzyc !!! co ten facet ma do powiedzenia ? jak zwykle szuka poklasku , tacy juz bbyli wiec daj chlopie sbie odpoczac !!!
~~ napisał(a): Skoro Bakalarz złożył wniosek do prezydenta o zmianę w planie przestrzennego zagospodarowania i doprowadzenie do stanu zgodnego z rzeczywistością to jednak pochówki były niezgodne z prawem! :)
I ja też tak uważam. Skoro wszystko jest OK to po co zmiana planu? PYCHA KROCZY PRZED UPADKIEM!!!! i oby jak najszybciej. Ciemny lud już nie kupuje...
~~kiedyś musiało to nastąpić niezalogowany 27 stycznia 2017r. o 20:09
Prezes Bakalarz w pospiechu przekazuje zarządzanie Komunalnym Cmentarzem - Miejskiemu Zakładowi Gospodarki MIESZKANIOWEJ (sic!). Dlaczego taka wolta? Po co ten pośpiech? Wysypisko śmieci na cmentarzu,pochówki na ścieżkach pieszych, pochówki na drogach ( ewidencyjnych, ale jednak!), próba dostosowania prawa miejscowego do popełnionych czynów.
Obie firmy podlegają Prezydentowi Miasta,który milczy....Kaczyński zapowiedział przewietrzenie samorządów i tym samym wyciągnięcie niewygodnych faktów na światło dzienne, przy okazji zmiany starej władzy. "Pycha kroczy przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną" Prz 16,18(BW)
Może w końcu ktoś zacznie na ręce patrzeć temu upierdliwemu facetowi z jedną aferą mu się nie udało to teraz szuka kolejnej i co tak w koło będzie ? facet ogarnij się i znajdź sobie zajęcie jakieś to możne głupoty ci z głowy wyjdą a Pan prezes to ci chyba nieźle za skórę zalazł że mu nie odpuszczasz ciekawe czy? pracy ci nie dał?
Swietnie Darku ze poruszyles te spawe.Czy jest wszystko do wyprostowania? Zobaczymy!Ja mam osobiscie przykre doswiadczenie co do ziemi,konkretnie dzialki budowlanej.Slyszales cos o tym?Zycze ci duzo sily i cierpliwosci .Powodzenie!
~~wieslawa klinikowska niezalogowany 27 stycznia 2017r. o 21:13
Swietnie Darku ze poruszyles te spawe.Czy jest wszystko do wyprostowania? Zobaczymy!Ja mam osobiscie przykre doswiadczenie co do ziemi,konkretnie dzialki budowlanej.Slyszales cos o tym?Zycze ci duzo sily i cierpliwosci .Powodzenie!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.