skorn napisał(a): Bardzo dobrze, że są tacy radni, władzy trzeba patrzyć na ręce. Nawet jesli sprawa z prawnego punktu widzenia jest błaha.
To całe towarzystwo od lat przyklejone do stołków, robi co tylko chce, traktując publiczne jak swoje.
Dokładnie! Czemu ONI mogą sobie prawo lekceważyć? Też pracuję, i gdybym ja zrobił coś niezgodnie z prawem to albo bym wyleciał albo w najlepszej sytuacji bym dostał naganę z wpisem do akt i karę finansową.
Władza jest przyspawana do stołków taka prawda. Za pewnie się czują bo ta władza w mieście już nie zmienia się od 15 lat, dlatego dwukadencyjność prezydentów to dobry pomysł. Przykład Bolesławca jest idealny. Stworzyła się tu ekipa nie do ruszenia, ręka rękę myje. Każda władza deprawuje, a sprawowana zbyt długo deprawuje do tego stopnia, że można podejmować decyzje niezgodnie z prawem i jeszcze nie widzieć w tym problemu.
Jeśli groby są przy drodze to tam autem można wjechać. Chcielibyście mieć tam grób bliskiej osoby? Równie dobrze można chować ludzi na Wesołej obok PKSu tam sporo miejsca skoro niektórym z Was tutaj jest obojętne gdzie.
A pana Muchę znam odkąd byłem nastolatkiem gdy trenował nas w BKS razem z trenerem AB, rzeczowy chłop i niech patrzy im wszystkim na ręce bo Bolesławiec to nie prywatne poletko. Jeśli rodziny wystąpią o odszkodowania od MZGK czy MZGM to kto za to zapłaci? I ja i Wy. Przecież nie rządzący z własnej kieszeni.