~~ napisał(a): Jako osoba, która ma z prawem do czynienia, nie muszę podawać Tobie definicji wyroku. Dla mnie najważniejsze jest prawo ustanowione a nie definicja z wikipedii a wyrok nakazowy to instytucja prawna funkcjonująca nie od dziś.
Tak jak napisałem, składaj sprzeciw i broń się bo ja już trzy mandaty w ten sposób obaliłem.
~~obserwator napisał(a): jr, chciałbym cię zobaczyć w sądzie jak się będziesz bronił, co powiesz na wydany wyrok sądu itd.
Dziwię się jak ty funkcjonujesz w społeczeństwie?
jr napisał(a):~~obserwator napisał(a): jr, chciałbym cię zobaczyć w sądzie jak się będziesz bronił, co powiesz na wydany wyrok sądu itd.
Dziwię się jak ty funkcjonujesz w społeczeństwie?
zwyczajnie, pomagam ludziom, nikogo nie krzywdzę, dochodzę swoich praw
~~miki napisał(a): Mi te qrvvy z Chojnowa wlepiły 50 zł w tym miejscu w Okmianach i nic nie pomogło tłumaczenie ze autostrada zakorkowana i drugi partol na zjezdzie poganiał lizakiem żeby jechać szybciej. To jest stale miejsce tych chojnowskich qrevvek. Jedziesz ograniczenie przy CPNach 70 km/h za chwile znak teren zabudowany wiec 50 a te qrvvy juz susza z daleka -
Zastosowana autokorekta
~~miki napisał(a): Mi te qrvvy z Chojnowa wlepiły 50 zł w tym miejscu w Okmianach i nic nie pomogło tłumaczenie ze autostrada zakorkowana i drugi partol na zjezdzie poganiał lizakiem żeby jechać szybciej. To jest stale miejsce tych chojnowskich qrevvek. Jedziesz ograniczenie przy CPNach 70 km/h za chwile znak teren zabudowany wiec 50 a te qrvvy juz susza z daleka -