~~swędzi mnie w tyłku napisał(a): ,,Z tego co wyczytałem z pisma to śmiem twierdzić, iż osoba, która to pisała jest osobą chorą psychicznie i powinna się leczyć. ''
Z tego co wyczytałem to jesteś lekarzem .
Hemoroidy potrafisz wyleczyć ?
~~the older hospital patient of psychiatr napisał(a):~~swędzi mnie w tyłku napisał(a): ,,Z tego co wyczytałem z pisma to śmiem twierdzić, iż osoba, która to pisała jest osobą chorą psychicznie i powinna się leczyć. ''
Z tego co wyczytałem to jesteś lekarzem .
Hemoroidy potrafisz wyleczyć ?
hello , zapraszamy do nas , a postaramy sie wyleczyć twoje hemorojdy , skutecznie i fachowo .
~~ napisał(a): A od kiedy wyrok nakazowy jest nielegalny ? To masz pojęcie o prawie. W czym masz problem ponadto ? Dostajesz wyrok nakazowy to składasz sprzeciw w ciągu 7 dni i wyrok nakazowy jest nieważny, sprawa odbywa się na zasadach ogólnych i broń się. Co ja tutaj czytam za dyrdymały ?
Zastosowana autokorekta
~~luźnyRysiek napisał(a): Ku... mać! jr co z Tobą?! Mam nadzieję że Twoje komenty są pisane dla checy i ku ogólnemu haosowi? Jeśli nie to wygląda mi na to że jesteś domorosłym doktorem nauk społecznych ale jeśli tego typu zagadnienia naprawdę Cię interesują to polecam zgłębić wiedzę dotyczącą ustrojów państw, doktryn polityczno-prawnych itp. zagadnień Wtedy jest cień szansy że zrozumiesz. Powinieneś wiedzieć że jako jednostka żyjąca w danym społeczeństwie musisz się podporządkować istniejącym tam normą, zasadą a nawet i zwyczajom o obowiązującym prawie nie wspomnę. Jeśli to jest dla Ciebie ograniczanie swobód itp. to możesz zamieszkać w Borach Dolnośląskich głęboko w lesie i być wolnym i niezależnym... Po co się męczyć z całym światem "...i" pozdrawiam