~~Bolecnauta napisał(a):~~- napisał(a): Stare dewoty ,powiny siedziec w domu lub w kosciele. :>
Brak szacunku dla starszych. Kiedyś też nim będziesz. Chamstwo
przemawia przez ciebie. Opanuj się.
~~ napisał(a):~~Cyc napisał(a): Ja to widze, ze oni tam siedza wiekszosc albo stoja ustawione do foto. Na parkiecie to malo kto. A kazik sie podnieca , ze to wielki bal. Gratuluje
Znając życie fotoreporter bolca był tylko godzinę na zabawie i dlatego takie zdjęcia że wszyscy siedzą, przecież widać że jeszcze jasno za oknem nawet, a na filmiku już przecież tańczą ale dalej jasno...
~~ja napisał(a): A jutro bende czekac u lekaza z dzieckiem bo ci emeryci sie pochorujom w kolejce 90 procent tych z imprezy jak tam sie fajnie bawilam jak wytanczylam ,opowiadajom a teraz wszystko mnie boli. ,emerytury im zabrac,
~~xyz napisał(a):Jestem osobom z tego porzal sie balu mam swoje lata i robie blendy,dziatki okej ale te pseldo panie szok co one wyprawiajom i gadajom ,nawet mlodzi chyba som lepsi.~~ja napisał(a): A jutro bende czekac u lekaza z dzieckiem bo ci emeryci sie pochorujom w kolejce 90 procent tych z imprezy jak tam sie fajnie bawilam jak wytanczylam ,opowiadajom a teraz wszystko mnie boli. ,emerytury im zabrac,
Wypada tylko mieć nadzieję, że twoje dziecko nauczą w szkole ojczystego języka....