~~Mieszkanka Gminy Żagań napisał(a): Szkoda ze teraz wojsko ma pretensje o drogę w Łozach a gdzie byli do tej pory gdy od kilku lat przejazd przez most był wahadłowy. Dlaczego powiat Bolesławiec nie chciał dołożyć się do inwestycji a sami chcieli żeby gmina Żagań się dokładała do inwestycji z której nie wiele będzie miała korzysci? Teraz gdy ludzie nie maja jak dojechać do pracy obudzili się z ręką w nocniku. Winę za tą sytuację ponosi powiat Bolesławiec.
~~Mieszkanka Gminy Żagań napisał(a): Szkoda ze teraz wojsko ma pretensje o drogę w Łozach a gdzie byli do tej pory gdy od kilku lat przejazd przez most był wahadłowy. Dlaczego powiat Bolesławiec nie chciał dołożyć się do inwestycji a sami chcieli żeby gmina Żagań się dokładała do inwestycji z której nie wiele będzie miała korzysci? Teraz gdy ludzie nie maja jak dojechać do pracy obudzili się z ręką w nocniku. Winę za tą sytuację ponosi powiat Bolesławiec.
~~WrednaTylda napisał(a): Jakie wojsko taka inteligencja :) gdzie pacnie jeden z drugim napisałem ze osobówkami jeździcie po poligonie.Boże chroń nas bo ta niby armia Macira nawet przed najazdem WOJSKA z SanEskobar nas nie uratuje
~~lolek napisał(a): Jak ja planuje remont mieszkania to przede wszystkim myślę jak będę do niego wchodził , albo sie najpierw robi prowizoryczny most dla pieszych i powiedzmy 3,5 tony a potem coś robi ...totalne bezmózgowie zarządzających inwestycją a przez Łozy ...ludzie sie zaczną burzyć bo wiadomo co z drogi zrobią samochody ...gdzie tu rozum ...