Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło ranna w wypadku
~~Tefik niezalogowany
12 lutego 2017r. o 0:10
Tak. Tak. Gdyby uderzyli w te seicento i chlopaka by zabili. To dopiero by trąbił pedałEN.. Tak zle i tak nie dobrze i jaranie sie tematem cały dzien..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gfddgbbccvgh niezalogowany
12 lutego 2017r. o 10:00
Antek i Bartek maczali palce i brzozę tam posadzili
~~aaabb niezalogowany
12 lutego 2017r. o 10:14
~~Gfddgbbccvgh napisał(a): Antek i Bartek maczali palce i brzozę tam posadzili

Ubecja młodych sabotażystów wprowadza w sztuki walki z rządem PiS.
~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 10:21
~~aaabb napisał(a):
~~Gfddgbbccvgh napisał(a): Antek i Bartek maczali palce i brzozę tam posadzili

Ubecja młodych sabotażystów wprowadza w sztuki walki z rządem PiS.

Sami się pozabijają pisomatołki.
~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 10:28
~~Anty pis napisał(a): PiS was otumanił. Oni chcą tylko utrzymać się przy władzy wszelkimi dostępnymi środkami. Co gorsza tacy jak Pani Agata im wierzą i sądzą że tacy jak jak to ich sztuczny wróg który coś traci? Jestem przeciwnikiem pisu bo widzę co oni robią i w mojej ocenie czynią nieodwracalne szkody i nie znają się absolutnie na niczym. Nie pochwalam też innych partii poprzedników ani opozycji ale PiS absolutnie jak najbardziej należy usunąć od władzy inaczej biada nam wszystkim.

No to proszę konkrety. Co oni takiego robią, co czyni nieodwracalne szkody? I w których dziedzinach nie znają się absolutnie na niczym?
~~konkrety niezalogowany
12 lutego 2017r. o 10:54
~~ napisał(a):
~~Anty pis napisał(a): PiS was otumanił. Oni chcą tylko utrzymać się przy władzy wszelkimi dostępnymi środkami. Co gorsza tacy jak Pani Agata im wierzą i sądzą że tacy jak jak to ich sztuczny wróg który coś traci? Jestem przeciwnikiem pisu bo widzę co oni robią i w mojej ocenie czynią nieodwracalne szkody i nie znają się absolutnie na niczym. Nie pochwalam też innych partii poprzedników ani opozycji ale PiS absolutnie jak najbardziej należy usunąć od władzy inaczej biada nam wszystkim.

No to proszę konkrety. Co oni takiego robią, co czyni nieodwracalne szkody? I w których dziedzinach nie znają się absolutnie na niczym?

- rządy pis to przede wszystkim słaba złotówka bo pis tak szybko zmienia ustawy że firmy boją się tu zainwestować w tym ja,
(choćby i nawet w głupie mieszkanie na wynajem bo już podnoszą podatek od wynajmu)
-wydają i rozdają nasze pieniądze lekką ręką przy czym rządzą na kredyt
(każdy dziwny czlowiek potrafi rządzić na kredyt, kupili ludzi za ich własne pieniądze)
- wzrost zadłużenia największy w historii Polski,
- 500+ miało być na każde dziecko co było kłamstwem wyborczym,
- zamiast propagandowego i kosztownego programu wystarczyło by zmniejszyć podatki
rodzinom z dziećmi
-brakuje pieniędzy a pis nie pojęcia o gospodarce to przykręca śrubę małym przedsiębiorcą
-jeśli BOR nie umie nawet bezpiecznie prowadzić pojazdu to co dzieje się w wojsku?
-zastąpili w całym kraju wykwalifikowanych ludzi na niedecyzyjnych nieudaczników ale swoich
- najbardziej żal generała Różańskiego i dowódców jednostek w tym jednostki specjalnej GROM
-telewizja została całkowicie upartyjniona i podają w niej shit gorszy niż Korei Północnej
- byle wygrać wybory a teraz oszukali frankowiczów
- robienie z katastrofy smoleńskiej pępka świata, miesięcznice, pomniki
- zmieniają historię Polski i podręczniki na swoją nieprawdziwą,
- pis jest partią strasznie skłóconą z całym światem
- najgorsze jest osłabienie dowództwa nasze armii bo nikt mądry nie chce z ta władzą współpracować a jedynym decyzyjnym stał się dziadek Antoni Macierewicz który lekko rzuca słowa na wiatr a nie wywiązuje się z tego co mówi !
- osłabienie sojuszy z członkami NATO UE i ośmieszanie Polski
- wtargnięcie do kwatery NATO,
- zawładnęli Kościołem który może teraz finansowo zyska ale długoterminowo na tym mocno straci
- mieszanie w konstytucji jest niedopuszczalne i nie powinno mieć miejsca

Zastosowana autokorekta

~~men niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:03
~~konkrety napisał(a):
~~ napisał(a):

- rządy pis to przede wszystkim słaba złotówka bo pis tak szybko zmienia ustawy że firmy boją się tu zainwestować w tym ja,
(choćby i nawet w głupie mieszkanie na wynajem bo już podnoszą podatek od wynajmu)
-wydają i rozdają nasze pieniądze lekką ręką przy czym rządzą na kredyt
(każdy dziwny czlowiek potrafi rządzić na kredyt, kupili ludzi za ich własne pieniądze)
- wzrost zadłużenia największy w historii Polski,
- 500+ miało być na każde dziecko co było kłamstwem wyborczym,
- zamiast propagandowego i kosztownego programu wystarczyło by zmniejszyć podatki
rodzinom z dziećmi
-brakuje pieniędzy a pis nie pojęcia o gospodarce to przykręca śrubę małym przedsiębiorcą
-jeśli BOR nie umie nawet bezpiecznie prowadzić pojazdu to co dzieje się w wojsku?
-zastąpili w całym kraju wykwalifikowanych ludzi na niedecyzyjnych nieudaczników ale swoich
- najbardziej żal generała Różańskiego i dowódców jednostek w tym jednostki specjalnej GROM
-telewizja została całkowicie upartyjniona i podają w niej shit gorszy niż Korei Północnej
- byle wygrać wybory a teraz oszukali frankowiczów
- robienie z katastrofy smoleńskiej pępka świata, miesięcznice, pomniki
- zmieniają historię Polski i podręczniki na swoją nieprawdziwą,
- pis jest partią strasznie skłóconą z całym światem
- najgorsze jest osłabienie dowództwa nasze armii bo nikt mądry nie chce z ta władzą współpracować a jedynym decyzyjnym stał się dziadek Antoni Macierewicz który lekko rzuca słowa na wiatr a nie wywiązuje się z tego co mówi !
- osłabienie sojuszy z członkami NATO UE i ośmieszanie Polski
- wtargnięcie do kwatery NATO,
- zawładnęli Kościołem który może teraz finansowo zyska ale długoterminowo na tym mocno straci
- mieszanie w konstytucji jest niedopuszczalne i nie powinno mieć miejsca

Stek bzdur i pomówień bez pokrycia.
Dupa ci lata, bo boisz się o to, że twój czas mija.
~~magister niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:03
pis i jego zwolennicy szukają sobie wroga (bo tylko oni są katolikami, i nie ubekami urodzili się bez komuny itd) a reszta to ubeki, bezbożniki, nie wiem kto jeszcze.
Ja mam swój honor i rozum. Nie ogłupi mnie pis
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.