Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło ranna w wypadku
~~men niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:08
~~magister napisał(a): pis i jego zwolennicy szukają sobie wroga (bo tylko oni są katolikami, i nie ubekami urodzili się bez komuny itd) a reszta to ubeki, bezbożniki, nie wiem kto jeszcze.
Ja mam swój honor i rozum. Nie ogłupi mnie pis

Ty jesteś wrogiem PiS i nic nie trzeba szukać, bezmózgów ci u nas dostatek.
Bolesławieckich i okolicznych lewaków u nas nie brakuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anty pisior niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:09
O siebie jestem spokojny, mam 34 lata i wiem że cokolwiek się stanie to na pewno sobie poradzę i pis mi krzywdy nie wyrządzi. Boję się losy naszego Państwa, durnych polityków i przyszłe pokolenie. W ostateczności stąd wyjadę.
~~kozak niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:15
~~men napisał(a):
~~magister napisał(a): pis i jego zwolennicy szukają sobie wroga (bo tylko oni są katolikami, i nie ubekami urodzili się bez komuny itd) a reszta to ubeki, bezbożniki, nie wiem kto jeszcze.
Ja mam swój honor i rozum. Nie ogłupi mnie pis

Bolesławieckich i okolicznych lewaków u nas nie brakuje.

A ty jesteś (świadomym bardziej lub mniej) wrogiem Polski popierającym swój pis
~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:17
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-sellin-o-powrocie-premier-szydlo-do-pelnienia-obowiazkow/v8l8emb

Marionetko, odpoczywaj dłużej a naród również odpocznie! :)
~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:25
no nie mogę... wlazie taki na onet, przeczyta propagadne, wyadaje mu się że czegoś się dowiedział i następnie linkuje.... mówiac wprost wy***aj z z tym niemieckim załganym portalem
~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 11:38
~~ napisał(a): no nie mogę...

Nie puszczaj bo śmierdzi już od Twojej obecności! :)
14240
M21W2
12 lutego 2017r. o 12:22
~~Anty ... napisał(a): O siebie jestem spokojny, mam 34 lata i wiem że cokolwiek się stanie to na pewno sobie poradzę i pis mi krzywdy nie wyrządzi. Boję się losy naszego Państwa, durnych polityków i przyszłe pokolenie. W ostateczności stąd wyjadę.
Więcej wiary w społeczeństwo , musisz być strasznym zarozumialcem . Jestem w stanie zrozumieć że boisz się o losy naszego Państwa i przyszłe pokolenia - widocznie to wina bujnej wyobraźni lub durnych polityków o których losy też się boisz ?. Co do durnych polityków to jedyny strach że zechcą żeby większość do nich się dostosowała .

Dopisane 12.02.2017r. o godz. 12:22:

M21W2 napisał(a):
~~Anty ... napisał(a): O siebie jestem spokojny, mam 34 lata i wiem że cokolwiek się stanie to na pewno sobie poradzę i pis mi krzywdy nie wyrządzi. Boję się losy naszego Państwa, durnych polityków i przyszłe pokolenie. W ostateczności stąd wyjadę.
Więcej wiary w społeczeństwo , musisz być strasznym zarozumialcem . Jestem w stanie zrozumieć że boisz się o losy naszego Państwa i przyszłe pokolenia - widocznie to wina bujnej wyobraźni lub durnych polityków o których losy też się boisz ?. Co do durnych polityków to jedyny strach że zechcą żeby większość do nich się dostosowała .
P.S. Dobrze że nie byłeś Anty - Komor bo za rządów PO na niego zrobiono nalot .

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
12 lutego 2017r. o 13:24
~~men napisał(a):

Do czego to doszło. Chwalą się swoją głupotą. Wszyscy wiedzą że u was jest ich dostatek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.