~~magister napisał(a): pis i jego zwolennicy szukają sobie wroga (bo tylko oni są katolikami, i nie ubekami urodzili się bez komuny itd) a reszta to ubeki, bezbożniki, nie wiem kto jeszcze.
Ja mam swój honor i rozum. Nie ogłupi mnie pis
~~men napisał(a):~~magister napisał(a): pis i jego zwolennicy szukają sobie wroga (bo tylko oni są katolikami, i nie ubekami urodzili się bez komuny itd) a reszta to ubeki, bezbożniki, nie wiem kto jeszcze.
Ja mam swój honor i rozum. Nie ogłupi mnie pis
Ty jesteś wrogiem PiS i nic nie trzeba szukać, bezmózgów ci u nas dostatek.
Bolesławieckich i okolicznych lewaków u nas nie brakuje.
~~ napisał(a): no nie mogę...
~~Anty ... napisał(a): O siebie jestem spokojny, mam 34 lata i wiem że cokolwiek się stanie to na pewno sobie poradzę i pis mi krzywdy nie wyrządzi. Boję się losy naszego Państwa, durnych polityków i przyszłe pokolenie. W ostateczności stąd wyjadę.Więcej wiary w społeczeństwo , musisz być strasznym zarozumialcem . Jestem w stanie zrozumieć że boisz się o losy naszego Państwa i przyszłe pokolenia - widocznie to wina bujnej wyobraźni lub durnych polityków o których losy też się boisz ?. Co do durnych polityków to jedyny strach że zechcą żeby większość do nich się dostosowała .
M21W2 napisał(a):P.S. Dobrze że nie byłeś Anty - Komor bo za rządów PO na niego zrobiono nalot .~~Anty ... napisał(a): O siebie jestem spokojny, mam 34 lata i wiem że cokolwiek się stanie to na pewno sobie poradzę i pis mi krzywdy nie wyrządzi. Boję się losy naszego Państwa, durnych polityków i przyszłe pokolenie. W ostateczności stąd wyjadę.Więcej wiary w społeczeństwo , musisz być strasznym zarozumialcem . Jestem w stanie zrozumieć że boisz się o losy naszego Państwa i przyszłe pokolenia - widocznie to wina bujnej wyobraźni lub durnych polityków o których losy też się boisz ?. Co do durnych polityków to jedyny strach że zechcą żeby większość do nich się dostosowała .
Zastosowana autokorekta
~~men napisał(a):
Ty jesteś wrogiem PiS i nic nie trzeba szukać, bezmózgów ci u nas dostatek.