~~on napisał(a): A ty myślisz gamoniu, że likwidacja gimnazjów zmieni podejście i zachowanie dzieci? W jakim chorym świecie żyjesz marny malutki człowieku. Tak śmieszne są te twoje komentarze, że nie mogę oprzeć się pokusie żeby na nie nie odpowiedzieć.
Rodzice sposób wychowania niech zmienią. Żeby dzieci miały szacunek do innych muszą się tego nauczyć. Skoro kosz na śmieci zakładają komuś na głowę jest świadectwem tego co wynoszą z domu.
Szkoła (czy to podstawowa, gimnazjalna czy inna) jest od NAUKI a nie od wychowywania. O czym dziś rodzice zapominają...
Cieszy mnie gamoniu , że dobrze się bawisz . Wszak śmiech to zdrowie , którego Ci życzę. Gdyby szkoła czegokolwiek uczyła to nie było by takich tępaków , jak Ty. Szkoła realizuje podstawę programową , a nie jak się głupkom wydaje uczy myślenia.
Dobra zmiana polega na tym , że hamerykańska gimbaza odchodzi . U nich skutkował ten plan edukacji tym , że 60 procent małolatów do dzisiaj nie wie gdzie jest Europa. U nas bez komórki nie potrafią żyć , a chodzi o to , żeby młode pokolenia miały coś w tych głowach zamiast sieczki. Osobiście to czekam , kiedy lekturą obowiązkową będzie " Doktryna szoku " Naomi Klein , zamiast pierdo.letów w rodzaju " Czarli i fabryka czekolady ". Łysek z pokładu idy był zszedł ostatecznie , Ten obcy i szatan z siódmej klasy też poszli, a na to miejsce wskoczył czarli. Ciekawym co urzędasy jeszcze wymyślą . Jak w przyszłym roku szkolnym synek przyniesie mi wypracowanie o historii Polski , gdzie Bolek , to będzie Bolek , a nie prezydent to wtedy będę mógł powiedzieć , że szkoła zaczęła uczyć ... jak będzie , zobaczymy.
ps . nie zwalaj na rodziców młocie. Są tak zapracowani , że zwyczajnie nie mają czasu wychowywać. Taki jest mój kraj.