Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 8:54
Nowoczesną?

Tych oszustów frankowych?
Tych nieuków i wioskowych głupków, kompromitujących się codziennie przed całą Polską kilka razy dziennie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kos niezalogowany
10 marca 2017r. o 8:56
PiS dostał od Europy po ryju !! :P
10578
#RTV nieaktywny
10 marca 2017r. o 8:58
~~kos napisał(a): PiS dostał od Europy po ryju !! :P

nie lepiej być lizusem esesmanców :P
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 8:59
Odwrotnie - Szwaby dostały od pisu po ryju!
Kaczor zrealizował wszystkie swoje zamierzenia!
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 9:02
~~ napisał(a): Odwrotnie - Szwaby dostały od pisu po ryju!
Kaczor zrealizował wszystkie swoje zamierzenia!

hahahaha . hahahaha. jedyne co moze zrealizowac to zabrac sie z polityki!!!
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 9:02
~~ napisał(a): Jak się dowiedziałem że tylko Polska była przeciwko to mnie krew zalała. Jakim trzeba być chamem żeby na swojego ziomala nie zagłosować. Dla mnie rząd polski to zdrajca l powiem to jeszcze raz ZDRAJCY. Składam zawiadomienie do prokuratury, na działanie rządu polski przeciwko interesom obywateli mojego kraju.

Zdrada.
Zdrada.

w łeb sie yebnij
~~Wspaniała wiadomość niezalogowany
10 marca 2017r. o 9:23
Cieszę się bardzo,ze PAN TUSK wygrał,brawo,brawo!!!!Przeciwnicy PANA TUSKA, trzeba pogodzić się z przegraną.Wam tylko pozostaje,wkurzać się i oczerniać i wyzywać,to co was charakteryzuje.Nie potraficie przegrywać,zachowujecie się jak dzieci.Krytykujecie Niemcy,a tam pchacie się,aby pracować.
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 9:27
przecież wiadomo że tusk i tak by wygrał, nawet pis to wiedziało. Tu chodziło o pokazanie czegoś innego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy