Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
2856
#szwarc nieaktywny
10 marca 2017r. o 10:58
Ten wybór to porażka - ale nie dla PIS-u tylko dla Tuska i dla nas - POLAKÓW - pokazali nam, że nie mamy nic do gadania a rządzi Angela. Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że DEMOKRATYCZNIE WYBRANY RZĄD POLSKI - zgłasza innego kandydata, nie popiera kandydata z Polski , a wręcz walczy o to aby go nie wybrali (powody takiego działania, przynajmniej dla mnie są zrozumiałe), natomiast popiera go cała reszta - o czymś to świadczy.

Wyobraź sobie - że Twoja rodzina Cię nie lubi a wszyscy sąsiedzi tak, coś tu chyba nie gra - sąsiedzi mogą nie znać Cię "do końca", lub wynosisz sprzęty z domu i tanio sprzedajesz , lub masz, z całą rodziną na pieńku - więc sam też nie do końca jesteś ok.

Nie wiem czy taki kandydat nie powinien sam zrezygnować.
Ale każdy ma swoje zdanie i powinniśmy to zdanie wzajemnie szanować.

Jedno wiem, to nie był kandydat Polski (mój na pewno też nie) tylko przede wszystkim Niemiec - tak dla przypomnienia - kraju który nas Polaków trochę WYMORDOWAŁ- o czym NIGDY nie powinniśmy zapomnieć.
Donald T. podtrzymuje tradycje rodzinne - już jego dziadek służył już Niemcom tak i on teraz też to robi.
Jak rządził w Polsce wysprzedał resztki tego co można było, afera za aferą - no to teraz nie dziwię się, że go tak Niemcy popierają.

Jak dla mnie kraj, który praktycznie dwukrotnie zaatakował świat, wymordował miliony ludzi - powinien być rozebrany lub za karę zamknięty tylko w swoich granicach na przynajmniej 100 lat - a nie rządzić na świecie, a "my" POLACY wchodzimy im w dupę.

Polska dla Niemiec to kolonia, obecny rząd próbuje podnieść głowę - czyli kolonia się buntuje - więc za pośrednictwem unii trzeba to zdusić w zarodku.

A Donald T. to nikt inny jak tylko KOMPRADOR.

I żeby było jasne - nie jestem wyborcą PIS-u.

Szwarc ! I wszystko jasne !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wae606b niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:02
Owczarek niemiecki (Deutscher Schaferhund) - właściciele cenią swoje psy za posłuszeństwo, przywiązanie i wierność :D
~~biało-czerwony niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:15
narciarz duda nie pogratulował Tuskowi wyboru na drugą kadencję szefa Rady Europejskiej to o nim świadczy !
~~Patriota, niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:18
~~ja napisał(a): Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem

Az czego ty jesteś dumny?,brawo?,za co?.....
~~ niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:20
~~biało-czerwony napisał(a): narciarz duda nie pogratulował Tuskowi wyboru na drugą k adencję szefa Rady Europejskiej to o nim świadczy !
BOG HONOR OJCZYZNA ZAPOMNIALES !! WITAM WSZYSTKICH NARODOWCOW !!
~~wae606b niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:21
~~biało-czerwony napisał(a): narciarz duda nie pogratulował Tuskowi wyboru na drugą kadencję szefa Rady Europejskiej to o nim świadczy !

Tak jak i malarz Tusk wcześniej nie pogratulował Dudzie wyboru na prezydenta.
~~A co mu zawdzięczamy? niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:25
Chcę się dowiedzieć w końcu:
-Co dobrego Tusk zrobił dla Polski, kiedy był premierem?
- Co dobrego zrobił dla Polski jako Przewodniczący Rady?
- Co dobrego zrobił dla UE?

Jaki jest choć 1 powód, by popierać tę marionetkę Merkel?
~~Jasnowidz niezalogowany
10 marca 2017r. o 11:29
Na pis zagłosowałoby 31 proc. ankietowanych, na PO 20 proc. Dalej uplasowały się Nowoczesna z poparciem 14 proc.

Historia lubi się powtarzać i pis nie dotrwa nawet do końca tej kadencji.
Ja jestem już tak *wkurzony że ruszam pokazać kaczyńskiemu gdzie jest jego miejsce
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.