Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
15 marca 2017r. o 20:44
bieda napisał(a): dużo jest takich, ale boją się składać bo kodowcy, pełowcy i UE by ich zaszczekała.

Nie sądzę , żeby było dużo takich tchórzastych id.iotów! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7623
#Cani nieaktywny
15 marca 2017r. o 21:20
Pannazdzieckiem napisał(a): I wisi mi , że dwadzieścia siedem do jednego . Mam w dupie demokrację . Ryży do więzienia na garnuszek okradzionego państwa.

[img=1489608689_0tr6crq.jpg]

Dopisane 15.03.2017r. o godz. 21:20:

~~Obywatel III RP napisał(a): Donald Tusk to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski w przyszłych wyborach.

Putin też jest za![img=1489609254_epa7s19.jpg]
~~Protest niezalogowany
15 marca 2017r. o 22:00
To Kaczyński prowadzi politykę antyunijną z czego Kreml się bardzo cieszy
~~ed niezalogowany
15 marca 2017r. o 22:05
~~milo niezalogowany
15 marca 2017r. o 23:13
Cani napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): I wisi mi , że dwadzieścia siedem do jednego . Mam w dupie demokrację . Ryży do więzienia na garnuszek okradzionego państwa.

[img=1489608689_0tr6crq.jpg]Dopisane 15.03.2017r. o godz. 21:20:
~~Obywatel III RP napisał(a): Donald Tusk to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski w przyszłych wyborach.

Jak Merkel przegra wybory w Niemczech, to Unia wybierze ją na prezydenta Polski a PO ją poprze. :D :D :D
~~Jeszcze będzie normalnie niezalogowany
15 marca 2017r. o 23:51
Brawa dla Tuska.Kolejny raz się potwierdziło że z PIS-em nie przegrywa.
~~Alte niezalogowany
16 marca 2017r. o 5:35
~~milo napisał(a):
Cani napisał(a):

[img=1489608689_0tr6crq.jpg]Dopisane 15.03.2017r. o godz. 21:20:

Jak Merkel przegra wybory w Niemczech, to Unia wybierze ją na prezydenta Polski a PO ją poprze. :D :D :D

27:1 rogaczu.Hahahaha.I żadne jęki żadne stęki ci nie pomogą.
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 8:34
~~Do: Obywatela III RP napisał(a): Dla Ciebie Obywatelu/?/- tak.
Ale nie dla nas. On był i jestem Niemcem. Kłamał, kłamie i kłamał będzie. Reprezentuje obce, wrogie nam Państwo, które zawsze nas oszukiwało.

dla nas czyli dla kogo?? dla bandy nieudaczników ?? kłamie to kaczyński, kłamie szydło, kłamie macierewicz, kłamie duda, kłamie cały pis łącznie z kościołem!! to ich trzeba wywali na zbity ryj a zaraz za nimi cala resztę zasiedziałych posłów którzy tylko potrafią stołki zmieniać a nic nie robią! a przepraszam robią takim ludziom jak ty wodę z mózgu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza