bieda napisał(a): dużo jest takich, ale boją się składać bo kodowcy, pełowcy i UE by ich zaszczekała.
Pannazdzieckiem napisał(a): I wisi mi , że dwadzieścia siedem do jednego . Mam w dupie demokrację . Ryży do więzienia na garnuszek okradzionego państwa.
~~Obywatel III RP napisał(a): Donald Tusk to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski w przyszłych wyborach.
Cani napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): I wisi mi , że dwadzieścia siedem do jednego . Mam w dupie demokrację . Ryży do więzienia na garnuszek okradzionego państwa.
[img=1489608689_0tr6crq.jpg]Dopisane 15.03.2017r. o godz. 21:20:~~Obywatel III RP napisał(a): Donald Tusk to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski w przyszłych wyborach.
Putin też jest za![img=1489609254_epa7s19.jpg]
~~milo napisał(a):Cani napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): I wisi mi , że dwadzieścia siedem do jednego . Mam w dupie demokrację . Ryży do więzienia na garnuszek okradzionego państwa.
[img=1489608689_0tr6crq.jpg]Dopisane 15.03.2017r. o godz. 21:20:~~Obywatel III RP napisał(a): Donald Tusk to najlepszy kandydat na Prezydenta Polski w przyszłych wyborach.
Putin też jest za![img=1489609254_epa7s19.jpg]
Jak Merkel przegra wybory w Niemczech, to Unia wybierze ją na prezydenta Polski a PO ją poprze. :D :D :D
~~Do: Obywatela III RP napisał(a): Dla Ciebie Obywatelu/?/- tak.
Ale nie dla nas. On był i jestem Niemcem. Kłamał, kłamie i kłamał będzie. Reprezentuje obce, wrogie nam Państwo, które zawsze nas oszukiwało.