Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk wybrany na kolejną kadencję
~~ niezalogowany
9 marca 2017r. o 22:58
Ale pisowskie małpy się skupkały. Hahahaha. Juz niebawem ich koniec! Pójdą na dno z Kaczyńskim na czele!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
Pannazdzieckiem napisał(a): Qurwa Edek , nie irytuj mnie . Jabłonowski nie kłamie . Twój guru , JKM podpisał się pod Cetą ... kawał qurwy , reszta pies na smyczy żydobanksterów . Prawdziwe nazwisko , Ozjasz Goldberg :)

Pozwolisz Edwardzie , że wrócę do dzieciństwa , bo widzę , że coś Ci umyka.

Ku chwale wiedzy :

To przecież JKM jest autorem słynnego zdania " lepiej żeby władzę nad pieniądzem miał prywaciarz , bo głupi urzędnik wyda kasę na radary " . Głupi Goldberg nie rozumie tego czym jest Społeczeństwo. Siedzi w eurokołchozie i kasę trzepie . EBC mu przyjacielem . I głupoty gada , jak każdy nawiedzony fanatyk liberalizmu.

Powtórzę jeszcze raz za Lemem : " demokracja , to rządy głupców sterowanych przez intrygantów "

Wiwat Ryży Olsen , pierwszy złodziej Europy !

ps . poproszę powyższe stwierdzenie również dołączyć do akt :D

Dobrej nocy Wam życzę :)

Chciałem więcej nabazgrolić ale mi lampka wysiadła,
-mój młodszy kolego, wszyscy robią nas w hhhhhhhhhhhhhhhuja,
i tylko się cieszą że my tu na takich forach, bolesławca, legnicy itd skaczemy sobie do gardeł.
Wszyscy!
Wskaż mi jednego, za którego oddałbyś życie.
Reasumując, ktoś taki byłby potrzebny.
~~ja niezalogowany
Tusk jest bardziej Niemcem niz Polakiem. Jako premier klęczał przed Niemcami teraz jako Szef Parlamentu Niemieckiego tez kleczy.
Haha zaden z niego ziomal ani Polak.
BRAWO dla premier Szydło.
Jestem DUMNY.
Jestem Polakiem
~~GeorgeOrwell2 niezalogowany
9 marca 2017r. o 23:02
komisarze zwiazeku republik jewropelskich wybrali 1 go sekretarza po śmierci go zabalsamują i w Brukseli pochowają w mauzoleum , mauzoleum Tuska
~~ja też niezalogowany
9 marca 2017r. o 23:03
jestem dumny z mojej pani Premier
~~lox niezalogowany
9 marca 2017r. o 23:08
~~ja też napisał(a): jestem dumny z mojej pani Premier

To zwykła kukla w rękach kurdupla :P :D
~~ja tez niezalogowany
9 marca 2017r. o 23:15
~~lox napisał(a):
~~ja też napisał(a): jestem dumny z mojej pani Premier

To zwykła kukla w rękach kurdupla :P :D

a Tusk to nie marionetka?
211
skorn
9 marca 2017r. o 23:35
~~Połykaczka kijanek napisał(a): Super.
UE rozpadnie się szybciej.
Wyobrażacie sobie taką miernotę wpuścić na salony w Pekinie, Moskwie czy Waszyngtonie do rozmów na szczycie?

Dlatego nie jeździ i zastępuje go Angela :)

To znaczy, że nie otworzyłeś szampana? ; )

Jak to zwykle w przypadku PiS - pomysł niezły, ale wykonanie kiepskie.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza