~~San Escobar napisał(a): kaczyński doszedł do prawdy. Winę za katastrofę ponosi jego brat który zabił pozostałych.San Eskobar - to nie jest konkurs na najgłupszy komentarz , który niewątpliwie byś wygrał . Tematem jest rocznica katastrofy smoleńskiej , jak pokazały pierwsze dni wszyscy myślący tę katastrofę uznali za niespotykaną do tej pory tragedię narodową . Śmierć 96 osób jest dla Ciebie okazją do kpin i pokazania swojej fanatycznej nienawiści do Kaczyńskich . Pomimo że nie byłem entuzjastą tablicy w Bolesławcu ale jak już jest to uczestniczyłem w uroczystości poświęconej pamięci ofiar tego tragicznego wydarzenia i będę uczestniczył w następnych latach .- Lucjan Złotkowski .
~~Malkontent napisał(a): Tutejszy-dobre pytanie zadales, dlaczego sie nienawidzimy? Ciekawie tez zabrzmiala koncowka ''katolom'' . A to Polska własnie :(
~~ napisał(a): nie byłeś entuzjastą ale poszedłeś?Masz problem ze zrozumieniem to może przeczytaj kilkakrotnie i zobaczysz że napisałem - . Pomimo że nie byłem entuzjastą tablicy w Bolesławcu ale jak już jest to uczestniczyłem w uroczystości poświęconej pamięci ofiar tego tragicznego wydarzenia i będę uczestniczył w następnych latach . Jeżeli nie widzisz różnicy między tym czy byłem za tablicą a udziałem w uroczystościach to twój problem i nie musisz dzielić się nim z innymi .
to teraz pomyśl jaki ty konkurs byś wygrał ;)
~~ napisał(a): LucekJak mam podjąć dyskusję z kimś kto nie ma odwagi podpisać się pod swoim śmiesznym porównaniem , Ty wiesz lepiej ode mnie po co poszedłem i niech tak zostanie .
to jest tak jakbyś nie lubił żarcia z garów Zeptera ale na pokaz byś poszedł
dlatego poszedłeś tam nie dla chęci oddania komuś czci tylko ''na pokaz''
na pokazach dają badziewne prezenty może i ty na coś liczyłeś ?
;)
pamiętamy twoją dyskusję z panem m o Maślickiej