~~ napisał(a):~~z napisał(a): Zamknąć portal, zamknąć wszystkie portale !
Frustraci do lekarza !
Zamknąć lekarzy. Zamknąć zamykaczy.
Józef Stalin.
~~emeryt napisał(a): teraz dopiero przeczytałem wszystkie komentarze i dziwię się że opluwa się pana Jabłonskiego że komuch znam Go i wiem że od zawsze był katolikiem i w tamtych czasach chodził do kościoła i pomagał przy budowie kościoła na Jana Pawła II a że był w wojsku to z automatu nazywa się Go komuchem przecież ta tablica to dla historii służy , a ty gościu pewnie jeszcze nic w życiu dobrego nie zrobiłeś dlatego tak nienawidzisz i opluwasz innych
~~emeryt napisał(a): teraz dopiero przeczytałem wszystkie komentarze i dziwię się że opluwa się pana Jabłonskiego że komuch znam Go i wiem że od zawsze był katolikiem i w tamtych czasach chodził do kościoła i pomagał przy budowie kościoła na Jana Pawła II a że był w wojsku to z automatu nazywa się Go komuchem przecież ta tablica to dla historii służy , a ty gościu pewnie jeszcze nic w życiu dobrego nie zrobiłeś dlatego tak nienawidzisz i opluwasz innych
M21W2 napisał(a):~~San Escobar napisał(a): kaczyński doszedł do prawdy. Winę za katastrofę ponosi jego brat który zabił pozostałych.San Eskobar - to nie jest konkurs na najgłupszy komentarz , który niewątpliwie byś wygrał . Tematem jest rocznica katastrofy smoleńskiej , jak pokazały pierwsze dni wszyscy myślący tę katastrofę uznali za niespotykaną do tej pory tragedię narodową . Śmierć 96 osób jest dla Ciebie okazją do kpin i pokazania swojej fanatycznej nienawiści do Kaczyńskich . Pomimo że nie byłem entuzjastą tablicy w Bolesławcu ale jak już jest to uczestniczyłem w uroczystości poświęconej pamięci ofiar tego tragicznego wydarzenia i będę uczestniczył w następnych latach .- Lucjan Złotkowski .