~~Ja napisał(a): A co zrobic jeśli bylam na srodku jezdni na pasach a jakiś gnojek nie przyhamowal tylko smignal mi przed stopami i na dodatek musialam sie cofnąć bo by mnie rozjechal?
~~pinochet napisał(a): a co to niby radiowóz nie wolno wyprzedzać?
~~JA napisał(a):Egzamin na prawo jazdy zdany w wieku 15 i pół lat,dokument otrzymany równo w wieku 16 lat(za głębokiej komuny tak można było). 2 miliony kilometrów przejechanych za kółkiem,aktualnie na stanie kilka samochodów.Chciałem zażartować z redaktora,który w tytule artykułu położył nacisk na "wyprzedził radiowóz",jakby to miało jakieś znaczenie. Ale cieszę się,że kilku głupków tu piszących poczuło choć raz w życiu,że są głupsi jednak od nich samych.~~pinochet napisał(a): a co to niby radiowóz nie wolno wyprzedzać?
Nie, Debilu nie można !! Na przejściu dla pieszych.
~~pinochet napisał(a):~~JA napisał(a):Egzamin na prawo jazdy zdany w wieku 15 i pół lat,dokument otrzymany równo w wieku 16 lat(za głębokiej komuny tak można było). 2 miliony kilometrów przejechanych za kółkiem,aktualnie na stanie kilka samochodów.Chciałem zażartować z redaktora,który w tytule artykułu położył nacisk na "wyprzedził radiowóz",jakby to miało jakieś znaczenie. Ale cieszę się,że kilku głupków tu piszących poczuło choć raz w życiu,że są głupsi jednak od nich samych.~~pinochet napisał(a): a co to niby radiowóz nie wolno wyprzedzać?
Nie, Debilu nie można !! Na przejściu dla pieszych.