Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bardzo udany "Wiosenny bieg"
7035
#tomciowis nieaktywny
23 kwietnia 2017r. o 9:27
~~mama napisał(a): dodam, ze dla krasnali tez bylo za duzo. dzieci 2-3 letnie ledwo do mety sie doczolgaly.
To jest straszne. A serio to mój syn też biegł w kat 7-9 lat i jest zadowolony pomimo dłuższego dystansu. A 2-3 letnie dzieci to mamy i taty nieśli - toż to oszustwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~rozbawiona niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 9:46
Dokładnie, MOSIR powinien wezwać do oddania metali wszystkich co biegli ciągnięci za rączkę przez rodziców. Toż to nieuczciwe moje dziecko wpadło w traumę ze samo bieglo i przegrało
~~Kbb niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 10:21
Wyraźnie organizator powiedział, że można biec z rodzicami w krasnalach, jak rodzice biegać nie potrafią lub się wstydzą to ich problem. Za rękę biegnac się bardziej meczy. Impreza super pozdro dla organizatorów.
~~uczestnik niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 10:23
Ja byłem zadowolony, bo dobiegłem. Do teraz nie interesowało mnie, który dobiegłem. Wiem tylko, że nie byłem pierwszy lub ostatni.
Po przeczytaniu wcześniejszym komentarzy zacząłem się jednak zastanawiać, czy nie powinienem bardziej emocjonalnie się zaangażować. Przecież to był wyścig i powinienem walczyć z rywalami o każdą sekundę. :/
Ale, następnym razem stanę na czele i nie dam nikomu się wyprzedzić, wezmę dzieci za rączki i będziemy szli całą szerokością, a jak ktoś nas wyprzedzi to będziemy mu źle życzyć :P i złożymy protest do organizatorów, by go ukarali :|
A tak na poważnie, jak ktoś się chce ścigać profesjonalnie to niech nie wybiera biegów organizowanych przez amatorów, którzy nawet wyników nie są w stanie po biegu podać. Szkoda zdrowia i nerwów na takie biegi :*
~~rozbawiona niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 10:24
Mój post był ironiczny. Jak najbardziej impreza super.
~~ niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 11:13
a wyników jak nie było tak nie ma
~~yt niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 12:01
wyniki to beda najwczesniej w polowie tyg
~~turysta niezalogowany
23 kwietnia 2017r. o 12:05
Miałem kiedyś na "RAJDZIE MŁODZIEŻY SZKOLNEJ" organizowanym cyklicznie przez J. Górę, podobne "ŚWIŃSTWO". Na trasie kolarskiej 3 dniowej 140 km. Prowadziłem drużynę młodzieży szkolnej z DOMU KULTURY w Bolesławcu. Na różnego rodzaju konkursach punktacjach na trasie, zdobyliśmy 200 punktów na 200 możliwych. Nie otrzymaliśmy "DUCHA GÓR" bo komisja przy "zielonym" stoliku zadecydowała inaczej.
Nie ja byłem zawiedziony postawą komisji, nie miałem odwagi patrzeć w oczy tej młodzieży. Mimo że napisałem protest, został odrzucony.
Te metody nadal funkcjonują, zmienia się zasady podczas trwania zawodów aby dopasować "wskazanemu".
I co na to ORGANIZATORZY?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.