~~Byłem napisał(a): Nie byłeś i nie widziałeśjaką była widownią. Żal i zawiść Ci tyłek ściska. Napij się taniego piwa i posłuchaj disco polo. Twój poziom.
~~MALKON napisał(a):
'Przez pięć dni, od 17 do 21 maja, w Nowogrodźcu trwało święto muzyki. Święto zupełnie nieprzystające do samorządowej normy oferującej tani pop albo uwielbiane, choćby w Bolesławcu', disco polo okraszone kiełbaską i tanim piwem.
JUZ BARDZIEJ ZLOSLIWYM BYC NIE MOZNA.
~~Byłem napisał(a): Nie byłeś i nie widziałeśjaką była widownią. Żal i zawiść Ci tyłek ściska. Napij się taniego piwa i posłuchaj disco polo. Twój poziom.
~~anonim napisał(a): Brak słow dla internauty , który ubliżyl wszystkim uczestnikom koncertu, ale kultury trzeba sie nauczyc bo nabycie jej jest trudne i to dydykuję temu internaucie.
~~ napisał(a):~~anonim napisał(a): Brak słow dla internauty , który ubliżyl wszystkim uczestnikom koncertu, ale kultury trzeba sie nauczyc bo nabycie jej jest trudne i to dydykuję temu internaucie.
Nawet nie wiesz obrońco koneserów, że może ubliżać zwykłemu człowiekowi ,który płaci za te fanaberie podatkami. Kilkanaście osób bije propagandę tym niby festiwalem . Ta impreza jest dla wąskiego grona a płacimy wszyscy . Ja jak mam ochotę na tego rodzaju muzykę to płace z własnej kasy. Ci nawet co chodzą na ten niby festiwal to prawdopodobnie nie ,że kochają tę muzykę tylko dla tego ,że chcą się wyróżnić z pośród pospólstwa.
Także nie oceniaj bo cię ocenią.