Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Horus niezalogowany
23 lutego 2022r. o 13:32
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Oczywiście że bym był przeciw ciumkom. Niezależnie czy byłby to ksiądz czy budowlaniec. Coś ty się tak zafiksował na tym "ciumkaniu"? Masz z tym problem to idź się w końcu zbadaj u specjalisty, a nie ciągle wylewasz tu te same frustracje.
.

poważnie???...byłbyś przeciw???
a skąd wiesz że dziecko nie ukrywa tego przed tobą?
a skąd to twoje ''zafiksowanie''?
coś mi się wydaje że dziecka nie wysyłasz po ''nauki'' do budowlańca...;D
wracam do ''ciumkania'' i do ''zdolności terapeutycznych'' klechów bo to najbardziej idio.ty.czne tłumaczenie jakie kiedykolwiek usłyszałem ...;D
aha..było jeszcze wypędzanie ''demonów'' salcesonem...;D
myślę że musisz być sam nieźle sfrustrowany tym że często musisz czytać co pisze o tych których tak zawzięcie bronisz...;D
może czas być sam się udał do jakiegoś ''szpeca'' :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
23 lutego 2022r. o 17:42
~~Horus napisał(a): nie miałbyś oporów by jakiś tego typu klecha dawał ''ciumka'' twoim dzieciom?

Ty nie miałeś, to czemu ktoś inny miałby mieć? ; )

<i>
~~falko niezalogowany
23 lutego 2022r. o 17:50
co ty możesz o tym wiedzieć jak odstawiono cię na ''boczny tor'' i nie ma chętnej by z tobą płodzić ..
a pisałem ci już kiedyś że z ''rękodzieła" efektów nie zobaczysz...;D
211
skorn
23 lutego 2022r. o 17:58
Ale ty o ciumkaniu wiesz całkiem dużo, co nie?

Który klecha dawał ciumka twoim dzieciakom podczas komunii św.? Pamiętasz nazwisko? Robiłeś zdjęcia? ; )

<i>
~~proboszcz niezalogowany
23 lutego 2022r. o 18:59
Myślę że o ciumkaniu wiesz o wiele więcej niż chcesz to innym przypisać. Chyba dlatego tak uparcie bronisz się przed tym by opisać swoje przeżycia.
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 8:40
Ksiądz Daniel Wachowiak jest bardzo aktywny w mediach społecznościowych. Duchowny w ostatnim swoim wpisie na Twitterze poruszył popularny ostatnio temat podwyżek cen prądu i gazu. Jak się okazuje, gigantyczne rachunki nie ominęły także księży. "Makabra" - ocenił duchowny.

''Ogromne podwyżki cen prądu i gazu odczuły gospodarstwa domowe, ale przede wszystkim firmy, a nawet plebanie. Jak informuje na Twitterze, ks. Daniel Wachowiak z kościoła pw. NMP Wniebowziętej w Piłce bardzo wielu duchownych boryka się obecnie z gigantycznymi rachunkami.
Kaczyński na widok tej kartki zapadłby się pod ziemię. "Dziękujemy"

Duchowny zamieścił fragment prośby (prawdopodobnie wywieszonej w kościele) o zbiórkę pieniędzy na rachunki za gaz i prąd. "Polecamy też uprzejmie naszą comiesięczną zbiórkę. Przeznaczymy ją na zapłatę faktury za prąd (7700 zł). W miniony czwartek otrzymaliśmy fakturę za gaz za dwa miesiące (17 780 zł). Zatroszczmy się o tę naszą wspólną sprawę, jak nas stać" - czytamy na opublikowanej kartce.''

ojej...straszne....;D ;D ;D
jak żyć premierze ...jak żyć...
~~Kirylek niezalogowany
24 lutego 2022r. o 9:38
A cóż to naczelny niezalogowany , „ Morus”
Larum grają! Wojna! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się nie zrywasz! Klawiatury nie chwytasz? Do kompa siadasz , nie logujesz się . Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz? To my wierne Fany „Horusowej”głupoty , czekamy wiernie na wsparcie …………D
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 9:44
niezalogowany ale podpisany ...
po co mam się logować?
a ty ''kiryluk'' co tutaj robisz?
jeszcze nie w ''kamaszach''?.. zdrowia brakuje czy to tylko tchórzostwo ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo