~~Gołęba Scewola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistobrązowa Malina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ramaj napisał(a): Wielebny Eminencjo może jakiś komentarz.
Komentarz jest prosty - tęczowa mafia w Kościele Katolickim od lat niszczy Kościół. I od lat o tym wiadomo. Widać też, że seksualizacja ludzi daje swoje efekty. W Kościele rozpusta homoseksualna, a dla "cywili" rozpusta każdego rodzaju. Chodzi o to, żeby ludzie nie kierowali się rozumem, a przyrodzeniem. No i się kierują. Szatan dobrze wie na co stawiać, żeby zniszczyć ludzi.
Drobna poprawka - w kościele rozpusta nie tylko homoseksualna, hetero także i coraz więcej !
W Kościele niestety najwięcej jest tych homo, stąd też mowa o tęczowej mafii. Jest też rozpusta hetero, ale widać, że zdecydowanie więcej jest homo. I to bardzo blisko nas.
Nas tzn. kogo , ciebie i szwagra ?
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Dziś zwracam się do was, umiłowani w Chrystusie Panu, z prośbą o modlitwę i post - narzędzia zwycięstwa nad szczególnie silnym złem niszczącym człowieka, które wskazał nam nasz Zbawiciel" - pisze bp Grzegorz Kaszak. "Dlatego bardzo proszę Was, abyście modlili się i wspierali, jak tylko możecie, obolałych i zawstydzonych księży, a także tych, którzy nie zrobili nic złego, a bardzo cierpią i jest im bardzo trudno.
DLACZEGO CI KSIĘŻA TACY OBOLALI ?
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Dziś zwracam się do was, umiłowani w Chrystusie Panu, z prośbą o modlitwę i post - narzędzia zwycięstwa nad szczególnie silnym złem niszczącym człowieka, które wskazał nam nasz Zbawiciel" - pisze bp Grzegorz Kaszak. "Dlatego bardzo proszę Was, abyście modlili się i wspierali, jak tylko możecie, obolałych i zawstydzonych księży, a także tych, którzy nie zrobili nic złego, a bardzo cierpią i jest im bardzo trudno.
~~Płomienista Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdzieś kiedyś słyszałem taki tekst - "Tylko świnie siedzą w kinie". Ciekawe dlaczego akurat teraz mi się przypomniał. Czyżby wciąż był aktualny? Aż się wierzyć nie chce, że naród, który tyle przeszedł, wciąż nie nabrał rozumu.
No właśnie, i wybiera do władzy pisdzielców !
Co za naród?