Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
27 września 2024r. o 16:04
O księdzu Tomaszu cała Polska usłyszała na początku lipca. Był tak pijany, że zasnął w trakcie pogrzebu. Niedługo później , znajoma nieboszczyka, pani Ewa oskarżyła go publicznie, że w przeszłości miał ją wykorzystywać seksualnie. Kilka dni temu w tej sprawie ważną decyzję podjął metropolita częstochowski arcybiskup Wacław Depo Decyzją arcybiskupa metropolity częstochowskiego duchowny został uznany za winnego. Wymierzono także surową karę , został karnie przeniesiony na inną parafię.— powiedział rzecznik prasowy archidiecezji częstochowskiej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
28 września 2024r. o 3:41
Kto jest w stanie wytłumaczyć ten fenomen ? A było to tak : " Ja to mój Tata, a mój Tata to ja. Pojmujecie ? Mój Tata dał ludziom wolną wolę, ale mu się nie spodobało ,to co zrobił. I mój Tata zesłał na Siebie czyli mnie na Ziemię, żeby mnie a więc jego ludzie mnie zamordowali , bo to przebłaga mojego Tatę czyli Mnie. To proste " . Czego tu nie rozumiecie ?
~~pytanie 1 niezalogowany
30 września 2024r. o 6:05
Pamiętacie biskupa Kaszaka? Wielki przeciwnik LGBT krzyczał z ambony ” nie ściągajcie na nas wszystkich gniewu bożego”.

Prywatnie organizator i uczestnik gejowskiej orgii na plebani. Za to został „ukarany” luksusową emeryturą 10tys, mieszkaniem, wyżywieniem i służącą (lub służącym)
~~złodziej z Torunia niezalogowany
30 września 2024r. o 15:36
Pasterze nie pilnują owiec dla przyjemności, lecz dla zysku; najpierw je strzygą, potem doją, następnie zabijają i przerabiają na pasztet/kebab jagnięcy lub sprzedają - zależy od biznes planu gazdy.

Myśl o tym za każdym razem, gdy ksiądz nazywa siebie pasterzem, a Ciebie owieczką.
1 października 2024r. o 18:11
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Kto jest w stanie wytłumaczyć ten fenomen ? A było to tak : " Ja to mój Tata, a mój Tata to ja. Pojmujecie ? Mój Tata dał ludziom wolną wolę, ale mu się nie spodobało ,to co zrobił. I mój Tata zesłał na Siebie czyli mnie na Ziemię, żeby mnie a więc jego ludzie mnie zamordowali , bo to przebłaga mojego Tatę czyli Mnie. To proste " . Czego tu nie rozumiecie ?

Bóg kocha nas bezgranicznie. W dowód tego codziennie ponownie umiera za nas na ołtarzu. Czy może być większy dowód miłości?
A co do Trójcy Świętej, napisano o Niej opasłe tomy, a i tak wciąż pozostaje niepojęta. Tak więc nie liczyłbym na Twoim miejscu, że ktoś Ci to w paru słowach wyjaśni :-p
1 października 2024r. o 18:17
~~złodziej z Torunia napisał(a): Odpowiedz

Każdy ma skojarzenia odpowiadające pryncypiów, którymi się kieruje. Dla Ciebie treścią życia jest pieniądz, więc nic dziwnego, że u innych też widzisz tylko motywację finansową. Nie wykluczam, że są i tacy kapłani, o jakich mówisz. Jednak większość z tych, których spotkałem na swojej drodze zdecydowanie bardziej zabiegała o zbawienie mojej duszy, niż o to by ze mnie wyciągać pieniądze.
~~Krasna Portulaka niezalogowany
1 października 2024r. o 18:24
co ty pieprzysz?...do kogo mają trafić te twoje ''objawienia''? ;D
od początku ten twój ''kościół'' oparty był na fałszu i kłamstwie...chociażby twierdzenie że początki ''kościoła '' są śmierci i zmartwychwstaniu Jezusa...
ten twój ''kościół'' twierdzi że za ten właśnie ''kościół'' umarł Jezus a to ''wuja'' prawda...
nawet jak przelecisz ''po łebkach'' Nowy Testament nic tam nie znajdziesz o niepokalanym poczęciu ,adoracjach Maryi czy wiecznym dziewictwie...;D
nie ma tam słowa o jakimś wniebowstąpieniu ,chrztach dzieci czy samym czyśćcu ..;D
ten twój ''kościół i jego ''sakramenty''?...napisz czyj to wymysł...

więc proszę cię nie pitol...;D
~~Bursztynowy Sundaville niezalogowany
1 października 2024r. o 19:16
W zbieraninie legend, bajek i zmyśleń jakim jest zarówno Stary jak i Nowy Testament jest ty bzdur, niekonsekwencji i kłamstw, że nawet papież tego nie ogarnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.