Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~złodziej z Torunia niezalogowany
14 października 2024r. o 5:54
Zwracając się do mnie w swej wypowiedzi przywołuje ksiądz swoją prostą, skromną celę. Takie teksty być może wzruszają pobożne kobiety, które z dobroci serca, od lat wpłacają na księdza instytucje. Ja natomiast dobrze pamiętam jak ksiądz pokazywał mi flotę najnowszych mercedesów, więc jestem nieco mniej czuły na tego typu ckliwe farmazony. Wzruszają mnie one podobnie jak księdza twarz na witrażu w wybudowanym przez księdza kościele.
Jest ksiądz największym, po Kaczyńskim, szkodnikiem jakiego mieliśmy w tym wieku. Doprowadził ksiądz do podziału narodu i pustych seminariów duchownych. Wiele milionów ludzi odeszło od Kościoła. Młodzież nie chce chodzić na religię. To jest dzieło księdza rąk. Od lat, w praktyce, przewodzi ksiądz Kościołowi w Polsce, a dzisiaj widzimy tragiczne skutki tego przywództwa.
Zamiast próbować wzruszyć pobożne kobiety swoją celą zakonną niech ksiądz uda się, swoim zwyczajem, na plaże Dominikany, gdzie jak mi opowiadał, najlepiej się księdzu wypoczywa i niech tam przemyśli swoje czyny. Ja księdzu przebaczam zarówno tę sugestię satanizmu jak i publiczne oczekiwanie wyrażone w 2007 roku, abym się znalazł na katafalku, a także szczucie na mnie w Radio Maryja realizowane razem z TVP. Natomiast Rzeczpospolita Polska, której prawo moim zdaniem ksiądz naruszył, powinna wymierzyć księdzu sprawiedliwość.

Z należnym poważaniem,

Roman Giertych
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoruś niezalogowany
14 października 2024r. o 10:11
Przez ostatnie 8 lat mieliśmy białorusyfikacje Polski pod szyldem pisu.
O czym rozmawiać z norawieckim ? O Polakach ktòrzy mają zap... za miskę ryżu ?
~~Sekta pis niezalogowany
14 października 2024r. o 13:04
Czy są granice pazerności ? Rydzyk i cały kler w zamian za ochronę prokuratury duchownym i ogromne dotacje z budżetu udzielaliście wsparcia pisowi

Pilnujcie Babcię i Dziadka by nie padli łupem Tadka i pisowskiej antypolskiej sekty
~~Zaprawdę powiadam Wam niezalogowany
14 października 2024r. o 14:18
Kościòł powinien zostać całkowicie pozbawiony państwowych pieniędzy. Jak najszybciej.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
14 października 2024r. o 14:31
~~Zaprawdę powiadam Wam napisał(a): Kościòł powinien zostać całkowicie pozbawiony państwowych pieniędzy. Jak najszybciej.

Albo tak jak u mnie w Dojczland ,deklarujesz żeś katolik ,płacisz podatek na KK. A w Polen ksiądz modli się za darmo a w garażu Majbach i kilka Mercedesów.Bezdomni to już w ogóle.
~~Atramentowy Głóg niezalogowany
14 października 2024r. o 19:53
W "twoim Dojczland" mają cię za podludzia i próbujesz się tu dowartościować durnowatymi wpisami.
Doroślij !
~~Złodziejski pis niezalogowany
14 października 2024r. o 21:33
Odchodzi w zapomnienie tradycyjna kolęda. Teraz ministrant bedzie wrzucal ulotki z kontem wielebnego!
~~Zofia katoliczka niezalogowany
15 października 2024r. o 17:42
Czytam, że Rydzyk na Dominikanie.Na Dominikanie "urzędowali" kilka lat temu bp Wesołowski i ks. Gil.
Uprawiali pedofilię i niechlubnie zakończyli karierę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.