~~Jelenia Góra napisał(a): Tak się składa, ze bardzo dobrze znam Pana Łukasza i jak słyszę, że ma wizję na kolejne 10lat to skaczę z radości. Nie chciałbym Łukaszu u Ciebie pracować nawet za 15tys zł. Poszukaj sobie dobrego MANAGERA, który wypromuje Twój wizerunek gdyż to jak się wypowiadasz, jaką mimikę przybiera Twoja twarz świadczy o tym jak prawdziwe są Twoje wypowiedzi. Zawsze lubiłeś się ślizgać na czyiś plecach i nic się nie zmieniłeś, ale mimo to życzę Ci powodzenia.
Powodzenia w tworzeniu swojego biznesu, a nie kopiowania pomysłów ludzi którzy Cię zatrudniali.
Pozdrowienia. :]
Szanowny "Pracowniku z Jeleniej Góry" - dziękuję za słowa wsparcia i pozdrowienia. :)
Faktem jest że zarządzałem firmą w Jeleniej Górze (2009-2011) w ktorej pracujesz, to co nazywasz "ślizgać się na czyiś plecach" wynika z faktu że jako Manager firmy wydawałem Ci polecenia - jest to niezbędne w zarządzeniu personelem/projektami żeby osiągnąć zamierzone cele ustalone wspólnie z Właścicielami Spółki. Cieszę się że nadal korzystacie z rozwiązań i pomysłów które wdrożyłem wspólnie z Właścicielami w Spółce w Jeleniej Górze - działają do dzisiaj - Dział fotowoltaiki, ekspansja na rynki zagraniczne, inwestycje deweloperskie.
Jako Manager świadczyłem dla Waszej spółki usługi - jako Manager na własnej działalności gospodarczej, najlepiej jak potrafiłem - podobnie jak dla innych spółek z o.o. w tym czasie - niektóre z nich rozwijam nadal, część jako udziałowiec lub właściciel, część jako Manager.
Jest dla mnie ogromnym uznaniem fakt że po tylu latach nadal mnie wspominacie :) Dziękuję
Pozdrawiam,
Łukasz Załucki