Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Występ Neo-nówki pokazał brak wyobraźni władz
~~ niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 9:59
~~Świadek napisał(a): Stałem w tym korku z innymi ludźmi. To jest szczyt głupoty żeby zostawić auta po obu stronach małej wąskiej drogi. Wyjeżdżałem godzine a byłem tylko zawieźć kolegę na kabaret. Jestem ciekaw co by było jakby ktoś potrzebował karetki ... uwierzcie ale małe auta ledwo się przeciskaly a co dopiero karetka ..

A gdzie była policja i organizator?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oj tam oj tam niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:08
Doskonały występ
87
#assassin nieaktywny
12 czerwca 2017r. o 10:08
~~ napisał(a): Panie bene z tego co widziałem to przyjechałeś na obiekt na miejsce VIP to i dlatego musiałeś dłużej wyjeżdżać .Po za tym czy wracałeś kiedyś z meczu we Wrocławiu?
Jeszcze nie widziałem żeby ci się coś podobało przestań marudzić i narzekać.

Ja tam często wyjeżdżałem z meczów na stadionie we Wrocławiu. Zero korków, policja zawsze kieruje ruchem. A najważniejsze jest gdzie zaparkować.[img=1497254899_jmr5ehc.jpg]
~~ja niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:22
"Jeździ 0 i 1 od strony basenów, 2,3 od strony zgorzeleckiej, 500 metrów przejść to aż taki problem? ewentualnie jeśli jest taka impreza MZK może dowozić pasażerów pod same bramy a zarząd dróg niech postawi znak zakazu parkowania powyżej 1 min. Wtedy rozwiąże się problem dojazdu służb. A 10 min w zupełności wystarczy by wysadzić osobę starszą lub niepełnosprawną z osobą towarzyszącą i odstawić auto."

Autobusy MZK? W niedzielę? po 19?
~~Ala niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:26
A dlaczego niby to neo nowka pokazala brak wyobrazni? Nie rozumiem
~~olo niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:36
Oczywiście że przejść się można. Tyle, że standardem jest zapewnić miejsca parkingowe odpowiadające w jakimś stopniu spodziewanej liczbie widzów. Organizator nie może zakładać że wszyscy sobie przyjdą pieszo. To nie wina ludzi. Po prostu jak nie ma uregulowanych tego typu spraw to robi się bałagan.
~~ niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:36
~~Ala napisał(a): A dlaczego niby to neo nowka pokazala brak wyobrazni? Nie rozumiem

No bo występ Neonówki obnażył bezradność policji i MOSiRu w organizacji imprezy, parkowania.
~~BJETKA niezalogowany
12 czerwca 2017r. o 10:51
Głupota to wy jesteście. Bolesławiec to nie jest metropolia, ćiężko ruszyć te tłuste zady nad rzekę? No światowcy jak nie wiem , paranoja :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza