Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck

~~ja niezalogowany
2 lipca 2017r. o 9:55
Ja tam politykę mam głęboko gdzieś i tak na zdrowy rozum nie chcę ich tutaj.Niektórzy mówią 7 tyś.tylko ale oni rozmnażają się jak króliki.Nie mam zamiaru kiedyś wyprowadzać się z własnego domu bo sobie np:zrobią w tym miejscu swoją dzielnicę.Rasistką nie jestem, jakby mieli tu zagościć jakieś np chińczyki to spoko...buddyści czasami nawet katolicy wśród nich ogólnie pokojowo nastawieni dostosowujący się do kultury ale te ciapate to banda oszołomów.Ja tam w lecie lubię ganiać w krótkich gatkach i nie zamierzam zamieniać tego na burkę chyba,że mi kolana obwisną.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~W sprawie nachodzcow - PO - kłamie! niezalogowany
2 lipca 2017r. o 12:57
"Proboszcz zdemaskowal klamstwo posla PO o imigrantach. Jan Grabiec czerwony ze wstydu".
Wiecej: portal niezalezna.pl

Pytam, czy "elicie" boleslawieckiej w takim towarzystwie "pasi"?
Mam zwłaszcza na myśli "rozentuzjazmowany" tłum na spotkaniu w Starostwie m.in.z Panem Siemoniakiem.
~~W sprawie nachodzcow - PO - kłamie! niezalogowany
2 lipca 2017r. o 16:37
"Proboszcz zdemaskowal klamstwo posla PO o imigrantach. Jan Grabiec czerwony ze wstydu".

Pytam, czy "elicie" boleslawieckiej w takim towarzystwie - "pasi"?
Mam zwłaszcza na myśli "rozentuzjazmowany" tłum na spotkaniu w Starostwie m.in.z Panem Siemoniakiem.
~~palermo niezalogowany
2 lipca 2017r. o 16:52
Nachodźcy niech emigrują do swoich,już zbyt wiele narobili szkód naszej cywilizacji.Ich miejsce jest wśród dzikusów,takich samych jak oni.
~~plwam na was załgane PISowcy niezalogowany
2 lipca 2017r. o 17:48
~~W sprawie nachodzcow - PO - kłamie! napisał(a): "Proboszcz zdemaskowal klamstwo posla PO o imigrantach. Jan Grabiec czerwony ze wstydu".

Pytam, czy "elicie" boleslawieckiej w takim towarzystwie - "pasi"?

Minister koordynator służb w rządzie PiS Mariusz Kamiński

"Sprawy uchodźców powinny być nam, Polakom - jak żadnemu innemu narodowi na świecie - szczególnie bliskie. Czyje to słowa? Wiceprezesa PiS Mariusza Kamińskiego.

W swoim przemówieniu sejmowym z 2002 r. Kamiński przekonywał, że nadanie statusu uchodźcy "niespełna 300 osobom to zbyt mało jak na 40-milionowy kraj".
Kamiński: "zdajemy egzamin z przyzwoitości"

Kamiński był wtedy szczególnie zaniepokojony - jak to określił - urzędniczą bezdusznością wobec grupy uchodźców narodowości czeczeńskiej. - Nie może być tak, że cała machina urzędnicza nastawiona jest na wykazanie, iż uchodźca jest oszustem, który chce wyłudzić od naszego państwa jakieś wyimaginowane przywileje - mówił. Podkreślał także, że w sposób, w jaki odnosimy się do uchodźców "zdajemy trudny egzamin z naszej przyzwoitości".
~~Do: Pana "oplutego" niezalogowany
2 lipca 2017r. o 18:53
Czy to jest Pana wypowiedź?
Jeśli tak, to dlaczego cudzysłów?
W przeciwnym razie przyzwoitość nakazuje podać źródło, bo oskarżyć Pana można o kradzież.

Zwracam Panu oraz Administratorowi,
po raz enty uwage, o wulgaryzmach, hejtach, mowie nienawiści, które są ustawicznie prezentowane na tym portalu. Jest to wstrętne, niedopuszczalne i wyjątkowo źle świadczy o autorach i administratorze.
Robione jest to celowo, aby wywoływać eskalacje wrogości tylko i wylacznie do Prawa i Sprawiedliwości oraz personalnie do kilku osób.
Czynią to tzw.prowokatorzy.

~~Tam gdzie zginął POLAK! niezalogowany
2 lipca 2017r. o 21:08
"W Calais widzieli prawie wszystko.
Oprócz takiej zadymy imigrantow.
Wideo".
Wszystko na portalu: niezalezna.pl
~~ niezalogowany
3 lipca 2017r. o 2:05
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza